Új jelszó kérése

Blog

Családfa falmatricát ajándékba

 

családfa falmatricák felettébb egyszerű ajándékok, de mindemellett személyesek és dekoratívak. Egy fát ábrázoló matricát kell felragasztanunk a falra, melynek minden ága a család egyik ágát jelöli, ahogy ez a családfáknál megszokott.

2017.07.01 00:01

Baglyos 3D falmatrica

 

Sokan szeretnék hálószobájukat vagy nappalijukat feldobni valamilyen egyedi dologgal, ám nem tudják, hogy mivel - pedig elég csupán egy falrészt megváltoztatni ahhoz, hogy egyedi hatást érjünk el!

Barna virág faltetoválás

Szükség lesz a munkához egy ceruzára, ollóra, vízszintmérőre, plasztik lapra (ami, ahogy egy másik blogbejegyzésemben már kitértem rá, lehet egy használaton kívüli bankkártya is), egy puha, tiszta rongyra, és ha nagy méretű a faltetoválás, egy segítőre.

Fekete fa madarakból dekormatrica

Ha fel szeretnéd dobni a lakásodat, vagy csak egy kis változatosságra vágysz, akkor nagyszerű megoldás lehet számodra egy falmatrica kipróbálása. Hiszen könnyen átvarázsolhatod vele a szoba hangulatát, és ha meguntad, ugyanolyan egyszerűen el is távolíthatod.

Itt az alkalom, hogy kiválaszd a hozzád illő matricát, és új színt hozz a mindennapjaidba!

2017.06.30 22:51

Bagolycsalád falmatrica zöld falon

A faltetoválások használatával gyors és látványos eredményt érhetünk el otthonunk dekorálásában. Népszerűségénél fogva rengeteg falmatrica webáruház, és egyéb üzlet kínálja ezeket a termékeket igen eltérő árakon.

Kávés falmatrica kék falon

 

Ha egyedi otthont szeretnél kialakítani, ezt megteheted a falmatricákkal: egy-egy helyiséget a lakásban fiatalossá, dinamikusabbá, színesebbé tehetünk velük.

Rózsaszín virágok

 

Egyik legnépszerűbb termékünk a Kisvirágok falmatrica. Nem csak könnyű kezelhetősége, hanem egyedi összeállíthatósága, sokszínűsége miatt is kedvelik vásárlóink. 

Szivecskés fa állatokkal

 

Melyik kisgyermek ne vágyna arra, hogy szobája falát az éppen aktuális kedvencei alapján dekorálhassa? Ez sok esetben nem túl praktikusan valósul meg: a kisgyermek színes ceruzát vagy zsírkrétát ragad, majd alkotásba kezd, természetesen a frissen festett falra.

2017.06.30 09:57

Hibiszkusz pillangóval

 

Sokan tavasszal látnak neki otthonuk felújításának, melynek elmaradhatatlan része a festés, hiszen ilyenkor a legmegfelelőbb a hőmérséklet és a páratartalom arra, hogy a festék megfelelően száradjon.      

Webáruház készítés
Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.