Kérdése van? Hívjon minket! +36-30/445-8096

Falmatrica Blog

Bordűr, ami bármilyen helyiséget feldob

Rajtár Hajnalka
Rajtár Hajnalka
2023.02.10 15:25
Bordűr, ami bármilyen helyiséget feldob

Használtál már bordűrt a lakás dekorálására? Olvasd el blogcikkünket, és írd meg Te is a saját dekorálási élményeidet. 

A bordűr egy csodálatos díszítőelem, mely képes feljavítani a lakás atmoszféráját.

Létezik tapétás változata és öntapadós matrica formájában is. A Dekormatricák Webáruház kínálatában az öntapadós bordűr matricákat találjátok meg, mivel öntapadós dekorációkkal foglalkozunk. Általában azok a dekorálók választják az öntapadós bordűröket, akik nem akarnak ragasztót keverni és felkenni, hanem szeretnének azonnali látványos megoldást elérni.

A bordűrök széles választéka lehetővé teszi, hogy könnyedén megtaláljuk a megfelelő színű, mintájú és szélességű bordűrt a helyiség dizájnjához. Fontos, hogy a kiválasztott bordűr illeszkedjen a helyiség stílusához, színéhez. A választásnál figyelembe kell venni a fényviszonyokat is.

Kínálatunkban találtok általunk gyártott bordűröket is. Egyedi bordűrmatricák elkészítését is vállaljuk, az elképzelésed leírásához, árajánlat megadásához kérlek, írj üzenetet az info@dekormatricak.hu e-mail címre.

Hogyan helyezzük fel a bordűr matricát?

Az alkalmazás előtt alaposan tisztítsuk meg a felületet. A bordűr matrica esetében fontos, hogy a felület, ahova felkerül, por- és zsírmentes legyen. Ez biztosítja a jobb tapadást.

Felhelyezés előtt a bordűr alját vagy tetejét bejelöljük a falon, majd onnan indulva lépésről-lépésre felsimítjuk a falra a dekorációt, közben kihúzva alóla a hordozó papírt. Ha felkerült a bordűr, puha, száraz ronggyal, belülről kifelé simítva töröljük át - így kimennek a légbuborékok alóla. 

Az általunk készített vágott, aplikálóval felhelyezhető bordűr matricához a kiszállításkor e-mailben részletes használati útmutatót küldünk. Felhelyezése megegyezik az applikálós falmatricákéval.

Tisztításuk puha ronggyal történhet. A bordűr leírásában tájékozódni kell a bordűr anyagáról. Nyilván a papír, tapéta anyagú matricát nem lehet nedves ruhával tisztítani, míg egy vinyl alapú bordűr matricát igen. Mindkét esetben javasolt a súrolószerek, hegyes, éles eszközök, dörzsik, vegyszerek használatának elkerülése.

Bordűrök a lakásban

A bordűr remek lehetőség a lakás díszítésére, egyszerűen felhelyezhető, személyre szabható és időtálló. Ha odafigyelünk az ápolására, a bordűr sokáig díszítheti a helyiségeinket.

 

Bordűr matricáinkat itt találjátok: https://www.dekormatricak.hu/bordur

Rajtár Hajnalka