Kérdése van? Hívjon minket! +36-30/445-8096

Falmatrica Blog

Családfa falmatricát ajándékba? Igen!

2017.07.01 20:29

Családfa

 

családfa falmatricák felettébb egyszerű ajándékok, de mindemellett személyesek és dekoratívak. Egy fát ábrázoló matricát kell felragasztanunk a falra, melynek minden ága a család egyik ágát jelöli, ahogy ez a családfáknál megszokott.

A megfelelő ágakra képkeretekkel helyezhetjük el az adott személy vagy személyek képét, és így egy kifejezetten esztétikus, a családra emlékeztető és bensőséges dekorációt kapunk. Egy családfa falmatrica mindenki számára kiváló ajándék lehet, hiszen fényképekkel személyessé tudjuk tenni, és minden helyiséget képes feldobni.

Családfa falmatricáink több méretben és színben kaphatóak. Irány szerint a fa lehet balra vagy jobbra hajló, egy-egy típusból mindkét irányt tudjuk nyújtani. 

Általános színek a barna és a fekete, ezek szinte minden lakásba illenek. Egyedi matricák esetén 48 színből tudsz választani, illetve megválaszthatod, hogy matt vagy fényes felülettel kéred családfa falmatricádat. Széles színválasztékunkkal garantáljuk, hogy megtalálod a lakáskörnyezetbe legjobban passzoló színárnyalatot.

Egyedi családfáinkat keret nélkül kínáljuk, mert a felmerült igény szerint vásárlóink hagyományos képkeretekbe helyezett fényképeket tesznek szívesebben a dekorációra. Természetesen van lehetőség azonos, vagy eltérő színű matrica képkeretek igénylésére is.

Az elmúlt időszak egyik legnépszerűbb családfa falmatrica terméke a színes leveles családfa. Ennél a terméknél megválaszthatod a fa színét, és külön választhatóak hozzá levelek, levél típusok is, tetszőleges mennyiségben és színben. Ezzel a variációval mintegy kompozíciót, alkothatod meg a fádat a helyiségben uralkodó színekkel. 

A fa kiegészíthető dekorkövekkel, csillogást adva a falmatricának, illetve évszakonként tudod kiegészíteni dekorációdat virágokkal, őszi levelekkel, hópelyhekkel.

Ha szeretnél hatalmas választékból, és nem utolsó sorban olcsón családfa falmatricát rendelni, akkor válassz minket! Kínálatunkban minden fali dekorációs elemet megtalálsz, amire csak szükséged lehet!