Kérdése van? Hívjon minket! +36-30/445-8096

Hővédő ablakfólia

A napfény és a nyári napsugarak néhány kellemetlenséggel járnak, mint például a magasabb légkondicionáló számlák, az állandó forróság, a bosszantó tükröződés, az elszíneződött belső tér és a hiányzó magánélet. Azonban ne aggódj, mert van egy egyszerű megoldás ezekre a problémákra: a hővédő ablakfólia. Ezek a napvédő fóliák praktikus és gazdaságos alternatívát jelentenek az üvegfelületekre történő felhelyezésük révén.

Minden termék leírásában megtalálhatók a tulajdonságok, például az UV-védelem mértéke, a tükröződés csökkentése, a fényáteresztés, az infra hővédelem és a teljes sugárzás elleni védelem.


7termék 17
7termék 17

A hővédő ablakfólia egy többrétegű, csúcstechnológiás fólia, amely alumínium ötvezetet tartalmaz. Ez a fólia különböző eljárásokkal kezelve lett annak érdekében, hogy javítsa a meglévő üvegezés megjelenését és teljesítményét. Az egyik oldala karcálló bevonattal, míg a másik oldala ragasztóval van ellátva, így a fólia pontosan illeszkedik az üvegfelülethez, és valódi hővédelmet nyújt.

A hővédő ablakfóliák szabályozzák a napsugarakat, csökkentve a hő beáramlását. Ezenkívül csökkentik a tükröződést és szűrik az UV-sugárzást, ami lassítja a helyiségben lévő tárgyak, bútorok és kárpitok öregedését és fakulását, valamint növeli a komfortérzetet.

Széles választékban kínálunk hővédő ablakfóliákat, minden termékünk leírásában megtalálhatók a tulajdonságok, például az UV-védelem mértéke, a tükröződés csökkentése, a fényáteresztés, az infra hővédelem és a teljes sugárzás elleni védelem.

A hővédő ablakfóliák használatával akár 10 fokkal is csökkenthető a helyiségben érzett hőmérséklet.

Ezek a fóliák nem csak a hőt csökkentik és a fényt szűrik, hanem csökkentik a belátást is.

Szeretnéd csökkenteni a nyári hőséget és a tükröződést, miközben szeretnéd, hogy a helyiség továbbra is világos legyen? Hővédő ablakfóliával akár a tükröződés 94%-át is megszüntetheted.

Ha szeretnéd, hogy nappal ne lássanak be az ablakon keresztül, akkor általában sötétítő függönyt húzunk be vagy redőnyt húzunk le. Azonban ez sötétíti a lakást, és a szomszédok nem látnak be. A tükrös hővédő fóliák segítenek ebben a helyzetben.

A hővédő ablakfóliák dekoratívak is lehetnek. Attól függően, hogy milyen típusú fóliát választasz, színt adhat az ablakodnak. A tükrös hővédő fóliák pedig visszatükröződő hatást is nyújtanak.

Tekintsd át kínálatunkat, olvasd el az egyes hővédő ablakfóliák leírását, és válaszd ki számodra legmegfelelőbbet. A csomagban továbbá találsz ajándék simítólapátot és vágóeszközt is, hogy könnyedén felhelyezhesd a fóliát. Tegyél lépéseket a nyári hőség, a bosszantó tükröződés és a magánélet hiányának megszüntetése érdekében, és élvezd a hővédő ablakfóliák nyújtotta előnyöket.