Kérdése van? Hívjon minket! +36-30/445-8096

Repülő, falmatrica
Mindig legyen kéznél egy üveg bor
5 900 Ft

Mindig legyen kéznél egy üveg bor

Repülő, falmatrica
Repülő, falmatrica
5 900 Ft
Részletek

Mindig legyen kéznél egy üveg bor, falmatrica

Válaszd ki a legördülő sávban a méretet, valamint a kért színt

Kérhető matt és fényes felülettel

Applikálóval és használati útmutatóval küldöm

Anyaga: vinyl öntapadós matrica

Használati útmutató:

 

Próbáld a díszítendő felületre a még szét nem szedett dekorációt! HA KELL vízmérték és halvány ceruza felhasználásával jelöld ki a dekoráció sarkait, amit a munka végeztével leradírozhatsz!

 

Terítsd a matricát egy sima asztalra úgy, hogy a minta és az áttetsző fólia legyen felfelé! Egy SIMÍTÓ illetve egy tiszta ruhaanyag segítségével simítsd fel erőteljes nyomással az áttetsző fóliát a mintára úgy, hogy simán, légmentesen illeszkedjen a hordozó papírra!

 

Ezek után fordítsd meg (most az alsó papír legyen felül) és lassan és óvatosan szétbontani minél élesebb -180 fokos szögben úgy hogy a minta az átvivő fóliára hiánytalanul átragadjon! Ha véletlenül egy-egy motívum nem tapadt át az átvivő fóliára, csak gördítsd vissza, és erősen nyomd fel újból. Megbontani mindig a rövidebb oldalánál célszerű! Nagyobb mintáknál elég ha csak megbontod és a felragasztást követve FOKOZATOSAN választod szét !

 

Helyezd a szétbontott dekorációt a rövidebb oldal sarkainál megjelölt helyre, és lassan, az alsó részénél eltartva fokozatosan haladva-kifeszítve simítsd fel a felületre! Puha rongy segítségével nagyon erős nyomással masszírozd fel CSAK A MINTÁT a falra a kellő tapadás érdekében mindaddig, amíg a minta légbuborékoktól és gyűrődésektől mentes lesz!

 

EZEK UTÁN Óvatosan, NAGYON LASSAN , fokozatosan, minél élesebb -VISSZAHAJTOTT 180 fokos szögben -AKÁR A FALHOZ IS SIMÍTVA - lehúzva távolítsd el a fóliát! Ha véletlenül egy-egy motívum nem tapadt át a díszítendő felületre, csak gördítsd vissza, és erősen nyomd fel újból.

Ha lejött teljesen :TISZTA újjal finoman - óvatosan simíts fel az éleknél is a végső ERŐS tapadás ÉRDEKÉBEN !!

Elkészült a remekmű -GRATULÁLJ MAGADNAK- ÜGYES VAGY !!!!

GYÖNYÖRKÖDJ A MŰVEDBEN , JAAA- ÉS MUTASD MEG SOK MINDENKINEK !!

EGYENLETLEN, NEM TELJESEN SIMA FELÜLETEKNÉL A FELHELYEZÉS UTÁN CÉLSZERŰ HAJSZÁRÍTÓVAL FELMELEGÍTENI A MINTÁT ÉS ERŐTELJESEN FELSIMÍTANI A FELÜLETRE !!

Adatok
Cikkszám
DM270067
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek