Kérdése van? Hívjon minket! +36-30/445-8096

Naplemente, 3 részes falikép, falmatrica szett
Naplemente, 3 részes falikép, falmatrica szett
4 900 Ft

Naplemente, 3 részes falikép, falmatrica szett

Raktáron   (2 db)
4 900 Ft
Részletek

Naplemente, 3 részes falikép, falmatrica szett
A felépített kép mérete 100 x 40 cm

Anyaga: műanyag öntapadós matrica

 

Falmatricáinkat szinte bármilyen felületre felrakhatod: falra, tapétára (fűrészporos tapétára is), üvegre, tükörre, bútorra, csempére, fémre. A jó tapadás biztosítása érdekében fontos, hogy a felület por- és zsírmentes legyen. Érdemes ezeket a felületeket dekorálás előtt alkoholos üvegtisztító folyadékkal megtisztítani.

Falmatricáink évekig dekorálják a falfelületet, élettartamuk függ a lakás hőmérsékletétől és páratartalmától. Hő hatásának ne tedd ki a matricát, ne rakd fel közvetlen radiátor, hősugárzó, konvektor mellé.

Kiváló minőségű anyaggal dolgozunk, vágott matricáink esetében Avery500 plotterfóliát használunk. Ez a fólia vízálló, visszaszedhető. 

Sokan írjátok, hogy festitek a lakást, és a megújított falra szeretnétek falmatricát felhelyezni. Érdemes várni a falfestés után legalább két hetet (télen négy hetet), hogy a fal mindenhol egyenletesen kiszáradjon, és csak ez után felrakni a matricákat. Teljesen száraz felületre felhelyezve növelhető a dekoráció élettartama. A frissen festett falat is elő kell készíteni, azaz portalanítani.

Rendelésedet úgy időzítsd, hogy az applikáló fóliák tapadó képessége idővel gyengül, így lehetőleg ne várj sokat a megrendelt dekoráció felhelyezésével, 6 héten belül helyezd fel a dekorálandó felületre.

A falmatrciák meszelt falra és lemosható festékkel festett felületre nem jól tapadnak, így lehetőleg ilyen felületre ne tegyetek matricát. Sima, egyenletesen festett, jó minőségű falfelületre (ne legyen pergő, laza, nedves) tapad megfelelően a falmatrica. Kérlek, erre figyeljetek, mert nem tudunk felelősséget vállalni a nem megfelelő falminőség esetén keletkezett károkért. Beltéri festékkel legyen a fal festve, és ne legyen több réteg. Ha csak ráfestettünk az előző falfestésre, akkor nagyobb a kockázata, hogy felhelyezéskor az applikáló a falat leszedheti! Néhány festék típusnál (pl. Platinum) érdemes a hozzá vásárolható fedőréteget felvinni a jobb tapadás érdekében.

Adatok
Cikkszám
DM812291
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek