Kérdése van? Hívjon minket! +36-30/445-8096

Bambuszok
Virágos inda, ajtómatrica
4 900 Ft

Virágos inda, ajtómatrica

Bambuszok
Bambuszok
Bambuszok
4 900 Ft
Részletek

Virágos inda, ajtómatrica

Válaszd ki a legördülő sávban a méretet, valamint a kért színt

Kérhető matt és fényes felülettel

Applikálóval küldöm, használati útmutatót mellékelek

Anyaga: vinyl vízálló matrica

 

A matricát egyedi méretben is elkészítem. Árajánlat kéréséhez kérlek, írj e-mailt.

A gyártás során használt anyag minden dekorációs vinilünk esetében PVC, ami lehetővé teszi használatukat olyan helyiségekben otthon, mint például a fürdőszoba, a zuhanyfülke, a csempék stb. Ezért weboldalunkon található bármely dizájnt felhasználhatod fürdőszobád díszítésére, nem csak azokat, amelyeket ebben a kategóriában találsz.

Ha fürdőszobai zuhanyfülkéd díszítenéd, és olyan anyagra van szükséged, amely átengedi a fényt, és neutrális és elegáns árnyalatú, akkor rendelj homokfúvott hatású vinilt, amelyet e-mailben meg tudsz rendelni (előzetesen adunk árajánlatot).

Ha a vinilt a fürdőszobai zuhanyfülkére helyezed, javasoljuk, hogy a külső oldalról ragaszd fel, mivel a anyag alkalmas mindkét oldalának ragasztására, de így sokkal hosszabb lesz az anyag élettartama.

A termék méretei centiméterben vannak megadva, és mindig szélesség*magasság formában (a fekete-fehér képhez viszonyítva).

Gyártó vagyok, és más méretekben is elkészítem a matricákat az igényeidnek megfelelően.

A méret kiválasztásakor vedd figyelembe, hogy a részletes dizájnokat kis méretek esetében nehezebb felhelyezni a felületre.

A dekoratív matricát egy íven küldöm, ugyanolyan összeállítással, amit most a képernyőn látsz, nem kell kirakózni vagy bűvészkedni az elvárt eredmény elérése érdekében. De ha saját stílusodat szeretnéd hozzáadni a dizájnhoz, átrendezheted vagy elválaszthatod az elemeket a felhelyezés előtt.

 

Ez a dekoratív vinil semmilyen háttérrel nem rendelkezik, miután felragasztottad, a látható háttér az lesz, ahova a terméket feltetted.

Termékeim, a vágott dekoratív vinilek három részből állnak:

  1. A papír hátoldal, amin a vinil van

  2. Applikáló fólia, amely lehetővé teszi, hogy, ahogyan a neve is sugallja, átvigyük a matricát a hordozó papírról a felületre, ahova felhelyezni szeretnénk (ezt az anyagot később eltávolítjuk, nem marad fenn után).

  3. Dekoratív vinil, amint azt láthatod, nincs semmilyen háttere, csak a kiválasztott design.

Adatok
Cikkszám
DM531636
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek