Kérdése van? Hívjon minket! +36-30/445-8096

Ablak hatású falmatrica

Ablak hatású falmatricáinkkal a legszebb helyekre varázsolhatod otthonodat!

Szeretnél egy tengerre néző ablakot, vagy az éjjeli Párizst néznéd az ablakodból? Falmatricáinkkal most mindezt megvalósíhatod!

Ablak hatású falmatricák széles választékát találod nálunk, segítségükkel a világ bármely pontjára elrepítünk, de eljuthatsz velük az űrbe vagy Meseországba is.

Ablak hatású falmatricáink teljesen átalakítják a helyiség megjelenését, más hangulatot visznek otthonodba. Segítségükkel a helyiségen belül létre tudsz hozni egy fókuszpontot.

Akár egy ablakos matricát szeretnél a nappaliba, akár egy virágos falmatricát a hálóba, vagy egy aranyos kis falmatricát gyermeked szobájába, a Dekormatricák Webáruházban megtalálod a tökéletes képet.

Miért minket válassz?

Hosszú évek óta értékesítjük termékeinket Magyarországon. Ablak hatású falmatricáink saját tervezésűek és gyártásúak. Lamináljuk, azaz UV-védelemmel ellátjuk, így nem fakul, és akár kültéren is használható.

Rengeteg visszatérő vásárlónk van, akik a következő helyiség dekorálásánál is minket választanak. Jó minőségű, környezetbarát anyagokkal dolgozunk. Egyedi elképzeléseket is megvalósítunk.


13termék

Bolygók, ablak hatású falmatrica

3 300 Ft

Cica az ablakban, falmatrica

3 500 Ft

Cicavágy, falmatrica

4 900 Ft

Dínók, ablak hatású falmatrica

4 900 Ft

Fantasy, ablak hatású falmatrica

3 300 Ft

Föld, ablak hatású falmatrica

4 500 Ft

Jamaika, ablak hatású falmatrica

4 500 Ft

Nyár az óceán partján, ablak hatású falmatrica

3 500 Ft

Nyugalom, ablak hatású falmatrica

3 300 Ft

Saarschleife, ablak hatású falmatrica

3 300 Ft
 
13termék

Az ablak hatású falmatricák, mint ahogy a nevükben is benne van, olyan falmatricák, amelyek egy szemetgyönyörködtető képet ábrázolnak ablakkerettel, így olyan hatást keltve, mintha a szoba falán valódi ablak lenne, amelyen keresztül gyönyörű kilátás nyílik. Ez a dekorációs megoldás egyre népszerűbbé válik a belsőépítészet területén, hiszen segítségével olyan érzést kelthetünk, mintha egy olyan helyen tartózkodnánk, amit mindig is szerettünk volna meglátogatni.

Az ablak hatású falmatricák kiváló minőségű vinylre nyomtatottak, amely környezetbarát tintával történik. A matrica felülete laminált, így ellenállóbb a karcolásokkal és a kopással szemben. Emellett a laminálás lehetővé teszi a matt és fényes felületű matricák elkészítését is, így mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbb változatot.

Az ablak hatású falmatricák használata számos előnnyel jár. Először is, a matricák kiváló alternatívát jelentenek az igazi ablakokkal szemben. Az ablakokkal szembeni előnyök közé tartozik az alacsonyabb ár, az egyszerűbb telepítés és a környezetbarát anyagok felhasználása. Emellett az ablak hatású falmatricák lehetővé teszik az egyedi, személyre szabott dekoráció létrehozását, amelyek könnyen alkalmazhatóak bármilyen belső térben.

Az ablak hatású matricák kiváló lehetőséget kínálnak arra is, hogy az otthonunkba, irodánkba vagy üzletünkbe olyan kilátást varázsoljunk, amelyet korábban csak álmodni lehetett. Az ablakok gyakran kulcsfontosságúak a helyiség hangulatának és funkciójának kialakításában, így az ablak hatású matricák segítségével az adott helyiség stílusához és hangulatához illő ablakot teremthetünk.

Az ablak hatású matricák széles választékban elérhetőek, így könnyedén megtalálhatjuk a számunkra legmegfelelőbb mintát és méretet. Egyedi elképzeléseket is megvalósítunk. Kedvenc nyaralásod képeit elkészítjük ablakos falmatrica formájában, hogy mindig úgy érezd, azon a csodás helyen vagy, amely elvarázsolt téged.

A legtöbb ablak hatású matrica könnyen eltávolítható és újra felhasználható, így ha szeretnénk változtatni a belső dekorációnkon, akkor könnyedén lecserélhetjük az ablak hatású matricát anélkül, hogy kárt tenne a falon vagy a matricán.

Az ablak hatású matricák számos stílusban és témában elérhetőek. A természet kedvelői számára például elérhetőek olyan matricák, amelyek az erdőt, a tengerpartot vagy a hegyeket ábrázolják. Azok számára, akik inkább az urbánus stílust kedvelik, elérhetőek matricák, amelyek városi panorámát vagy modern épületeket ábrázolnak. Emellett a gyerekszobákban használhatunk olyan matricákat, amelyek kedvenc mesefiguráikat vagy állataikat ábrázolják.

Ablak hatású falmatricáink nagyon jó minőségű nyomtatott vinyl öntapadós matricák. A matricák laminálva vannak (UV-védelem), így hosszú távon sem fakulnak, nem változnak a színek. Vízállóak. Falmatricáinkat nagyon könnyű eltávolítani a falról anélkül, hogy megsértené a felületet. (Természetesen ez függ a festés és a fal minőségétől.)

A matricát matt és fényes felülettel is elkészítjük, ezt Te választod meg a rendelés leadásakor.

Mivel a falmatrica öntapadós, így nincs szükség külön ragasztóra. Egyszerűen helyezhető a falra. Falmatricáink bármilyen tiszta, sima felületre felvihetők, mint például fal, ablak, fém és bútor. A felületet hosszan, évekig dekorálja.

Tisztítása egyszerű, puha ruhával áttörölhető. Vegyszerek, karcoló anyagok, dörzsi, durva szivacs, stb. használata nem javasolt.

Falmatricáink nem helyezhetőek át, és nem helyezhetőek fel újra.

A kiválasztott méretben a matrica egyben kerül kiszállításra, nem elvágva.