Kérdése van? Hívjon minket! +36-30/445-8096

Csempematrica

Csempematrica - sokoldalú matricacsomag

Hogy miért írtam a csempematricára, hogy sokoldalú? Mert a csempematrica több funkciót is betölt. Dekorálja a falakat, feldobja az egyhangú csempét. Összehozza a festett fal, a csempék és a kiegészítők színvilágát. Kisebb hibák eltakarhatók vele. Hangulatossá varázsolja a helyiséget. Tükrözi az ott élők stílusát. Szóval ezért tartom a csempematricát sokoldalúnak.  Egy kis csomag matrica, ami pillanatok alatt teljesen átvarázsolja a helyiséget, ahol használod.

A webshopban különböző csempematricákat találsz méretek, minták szerint. Vannak nagykeres termékek, és vannak saját készítésűek is. A saját készítésű csempematricánál ki tudod választani 1 matrica méretét, illetve azt is, hogy matt vagy fényes legyen. Csempematricáinkat lamináljuk, így vízállóak. Akár kültérre is használhatóak.

Ha nem találod a megfelelő méretet, írj üzenetet vagy hívj telefonon az egyedi méret árajánlatának megadásához.

Van még egy jó hírem. :) Egyedi csempematricát is készítünk. 

A csempematricák felhelyezéséhez néhány gyakorlati tippet adunk a kategória menü alatt.

A felhelyezéshez eszközöket itt találsz:

 


32termék

Azul, csempematrica csomag

3 280 Ft
Egységár: 364 Ft/db

Cica, csempematrica, 25 db-os csomag

4 900 Ft

Gyümölcsök-1, 12 db-os csempematrica csomag

4 900 Ft

Kék talavera, csempematrica

3 500 Ft
Egységár: 438 Ft/db

Kékes, csempematrica csomag

3 690 Ft
Egységár: 410 Ft/db

Kézműves csempematrica

300 Ft

Mandala mintás csempematrica

300 Ft
 
32termék

Csempematrica felhelyezése

Ha a csempéd töredezett, vagy hiányzik egy darab belőle, egészítsd ki glett anyaggak. hogy ne legyen hiányos, lyukas. A glettanyagot csiszold meg, hogy ne legyen egyenletlen. Tisztítsd meg alaposan a csempét, amelyre helyezni szeretnéd a matricát. Javaslom, hogy a tisztítást követően töröld át alkoholos ablaktisztítóval, az eltávolítja a mosószer maradékot is. A száraz csempére simítsd fel a matricát. Igazítsd a matricát a csempe széléhez, majd középen nyomd oda, és középről a szélei felé simítsd fel. Így nem marad levegős. A felsimításban a simító eszköz segítségedre van. Ha lelóg a matrica széle, mert bármi oknál fogva kisebb a csempe, a tapéta vágó késsel könnyen levágható a megfelelő méretre. Javasolni szoktam, hogy a tökéletes zárás érdekében a matrica széleit felhelyezést követően érdemes átkenni autó szilikon pasztával.

Ha elkészültél a dekorálással, ne felejtsd el nekünk is megmutatni a Facebook csoportban: https://www.facebook.com/groups/451067081630829