Kérdése van? Hívjon minket! +36-30/445-8096

Családfa falmatrica

családfa falmatrica egy teljesen személyes faldekoráció, hiszen rólunk, a családunkról szól, a felhelyezett képeken keresztül

A családfára nézve kellemes érzések töltenek el bennünket, ahogy a rajta lévő fényképek visszaadják azokat a boldog pillanatokat, amikor azok meg lettek örökítve.

A fényképek falra helyezésének is sokkal dekoratívabb formája a családfa falmatrica, mintha csak egyenként raknánk fel a falra a keretezett fényképeket.

Falmatricáink között több típusú családfa matricát találsz, amelyek igazodnak mind a lakásban lévő helyi adottságokhoz, mind a dekoráló ízléséhez.

Álmaidat is megvalósítjuk, egyedi falmatricák tervezését vállaljuk, így ha más az elképzelésed, saját ötletet szeretnél megvalósítani, bátran vedd fel velünk a kapcsolatot!


4termék 14

Családfa falmatrica

5 900 Ft

Családfa falmatrica egyedi nevekkel

9 900 Ft

Családunk, családfa falmatrica kör alakú képkeretekkel

5 900 Ft
4termék 14

A családfa falmatrica egy olyan dekorációs elem, amelyek általában egy fa formáját ábrázolják, ahol az ágakra a családtagok képeit helyezik el. Ez a módszer a családfa vizuális ábrázolását teszi lehetővé, amely jelképezi a családtagok kapcsolatát és azokat az örökségeket, amelyeket a család tagjai továbbítanak egymásnak.

A családfa falmatrica lehetővé teszi, hogy a családtagok könnyen megértsék a családfájukat, családjuk felépítését, és egyedi módja annak, hogy megőrizzék a család történetét.

A falmatricák különböző méretűek és stílusúak lehetnek, és azokat általában a nappali vagy a hálószoba falára helyezik el, ahol a családtagok gyakran tartózkodnak.

Családfa falmatricáink képekben Tőletek:

                                                                                                                                                                                        

családfa falmatrica referencia3