Kérdése van? Hívjon minket! +36-30/445-8096

Falmatrica fa mintával

Fa falmatricáinkkal egyedivé teheted otthonodat, kifejezheted önmagadat

A fa az egyik leggazdagabb önismereti szimbólum, hiszen formája, ciklikus élete kiváló lehetőséget ad a szabad asszociációra.

Fák nélkül elképzelhetetlen az ember élete. Minden korban külső környezetünk részét képezték, és belső dekorációként is előszeretettel használták. Ez ma sincs másképp, vásárlóink előszeretettel rendelik fákat ábrázoló falmatricáinkat.

Van, aki teljes fát ábrázoló falmatricát helyez a falra, és van, aki egy ágat ábrázoló falmatricát. Mindkettő remekül kombinálható más matricákkal, virágokkal, madarakkal, egyéb elemekkel.

Egyedi elképzeléseidet is meg tudjuk valósítani, egyedi falmatrica tervezését vállaljuk! Megrajzoljuk a kedvenc fádat, vagy a megvásárolt matricához készítünk kiegészítő matricákat. Írj bátran, ha ilyen elképzelésed van!


12termék 112

Cseresznyevirágos ág, falmatrica

4 900 Ft

Fa kontúr lombkoronával, falmatrica

5 900 Ft

Fa lombkoronával, falmatrica

5 900 Ft

Kéz-fa falmatrica

4 000 Ft

Kottafa, falmatrica

9 000 Ft

Lombos fa, falmatrica

4 000 Ft

Nonfiguratív virágzó fa, falmatrica

5 900 Ft

Pálmafák, falmatrica

5 900 Ft

Virágzó ág madárkával, falmatrica

4 900 Ft
12termék 112

Fa falmatrica

A fa témájú falmatrica tökéletes otthonod bármely részének díszítésére!

A fa a mai világunk egyik legszembetűnőbb természeti forma, így nem meglepő, hogy a fa témájú dekoráció az egyik legkeresettebb dekortéma a világon. Kínálatunkban rengeteg fa mintát találsz, amelyek tökéletesek a természeti témájú dekorációkhoz otthonodban, vagy a munkahelyen, nyaralóban, szállodában, étteremben. Az iskolák és óvodák is szeretnek fa témájú falmatricákkal dekorálni.

Fa falmatrica minden stílushoz

A változatosság az élet fűszere, ezért tudjuk, fontos, hogy famatricáinkat sokféle stílusban kínáljuk. A fa falmatricák nagyon sokféle formában és méretben vásárolhatók meg a Dekormatricák Webáruházban. A remek sziluettektől a vízfestékkel festett hatású matricákig, sok-sok mintát találsz a kategóriában. 

Ha mégsem találod meg azt a fát a kínálatunkban, amelyet faladra álmodtál meg, nyugodtan küldd el e-mailben elképzelésedet, és mi megvalósítjuk azt.