Kérdése van? Hívjon minket! +36-30/445-8096

Gyerekszoba falmatrica

Gyerekszoba falmatricával mesésebbé tehetjük gyermekünk világát!

Gyermeked az állatokat kedveli, vagy inkább mesehősöknek örül? Nálunk megtalálod azt a gyerekszoba falmatricát, amivel örömet szerezhetsz neki. A matricák kombinálásával akár teljes mesefalakat tudsz kialakítani, többi gyerekszoba dekorunk segítségével teljes kis mesevilágot alkothatsz meg. Nézd meg kínálatunkat, és válaszd ki a Neked tetsző gyerekszoba falmatricát, amivel átvarázsolod gyermeked szobáját!


57termék

Ágaskodó unikornis pillangókkal

4 900 Ft

Állatgyűlés

5 900 Ft

Altatódal

3 900 Ft

Alvó baglyok

4 900 Ft

Alvó maci a holdon

5 900 Ft

Alvó póni a szivárványos égen

5 900 Ft

Baglyok a virágzó ágakon

5 900 Ft

Baglyok éjjel

3 500 Ft

Baglyok lufikkal

4 900 Ft

Baglyok szívecskékkel

4 500 Ft

Bébi bálnák

4 900 Ft

Bébi viziló

1 900 Ft
 
57termék

Falmatrica a gyerekszobába? Gyerekszoba falmatricáinkkal gyorsan átvarázsolhatod gyermeked szobáját, kialakíthatsz egy igazi kis birodalmat a számára. Több babaszoba matricát is összehangolhatsz, így akár teljes falas képet tudsz létrehozni. Gyermeked el lesz ragadtatva, ha beköltözik szobácskájába a zsiráf és a maci, vígan robognak az autók, ugrálnak a kis majmok fáról fára. Próbáld ki Te is, szerezz örömet gyermekednek gyorsan, egyszerűen.

Kínálatunkban nem csak sportos, virágos, szöveges matricák vannak, hanem rengeteg gyermekek számára készült minta. Legyen ez a víz világa, a vad dzsungel, vagy vicces kisállatok, baglyok, dínók, sárkányok.
Nagy méretű gyerekszoba falmatricák, vidám minták találhatóak nálunk.
Az általunk készített speciális fali matricák között találsz egyszarvúakat, hercegnőket és a tündéreket a kislányok szobájába, és vannak küólönböző témájú falmatricák kisfiúk szobájába is: versenyautók, dinoszauruszok, vonatok. Fa mintájú, eredei életet megjelenítő állatos falmatricáinkat lányok és fiúk egyaránt kedvelik. A falmatricák felhelyezhetőek festett falra, tapétára, szekrényre, tükörre, ablakra. Több falmatrica kombinálásával egyedi, teljes falas képet is ki tudsz alakítani. Javaslok a teljes fal dekorálásához néhány nagyobb mintát, illetve kaphatóak webshopunkban több kisebb mintát tartalmazó matrica ív is, mint például virágok, pillangók, lepkék, madarak, dínók, csillagok, felhők. Ezeket a kisebb mintákat el tudod szórni a falon, így az üresebb helyeket is feltöltheted velük. 
Egyedi falmatricát is készítünk gyermeked kedvenceivel!
Nem találod kínálatunkban gyermeked kedvencét? Írj nekünk, és megcsináljuk. Egyedi falmatricák készítését vállaljuk fénykép vagy rajz alapján. Kiegészítőket is szívesen készítünk a megvásárolt matricákhoz: még több felhő, csillagok, pillangók. 
Díszítsd a gyerekszobát színes falmatricákkal, a dekoráció megtervezése és felrakása lehet egy örömteli közös program gyermekeddel.
Gyermekeddel közösen tervezzétek meg a dekorációt, a legyártást bízzátok ránk, majd egy délután dekoráljátok ki közösen a gyerekszobát. Kedves, élményteli közös program.A dekorációt az évszakoknak megfelelően ki tudjátok egészíteni, télen hópelyhekkel, nyáron virágokkal. Hagyd, hogy gyermeked is találgasson, mozgassa meg a fantázáját, ötleteljetek közösen.Nézzetek szét webáruházunkban, a dekoráció megalkotásához inspirációkat tudtok meríteni a felrakott képeken keresztül.
Dekormatricák Falmatrica Webáruház - Élő falakat készítünk! 
Számunkra hivatás egy-egy igényes dekoráció elkészítése, vásárlóink segítése a megálmodott dekoráció megalkotásában. Írjatok nekünk bátran, örömmel segítünk a megvalósításban.Grafikus, lakberendező és dizájner segít Téged abban, hogy valóban azt a dekorációt helyezhesd a faladra, amelyről álmodtál. Kiváló minőségű anyagaink pedig azt garantálják, hogy dekorációdban évekig tudj gyönyörködni.

Gyerekszoba falmatricáink képekben Tőletek:

gyerekszoba falmatrica ref1Gyerekszoba falmatrica ref2gyerekszoba falmatrica ref3unikornis referencia

gyerekszoba falmatrica ref4