Kérdése van? Hívjon minket! +36-30/445-8096

Gyerekszoba falmatrica

Gyerekszoba falmatricával mesésebbé tehetjük gyermekünk világát!

Gyermeked az állatokat kedveli, vagy inkább mesehősöknek örül? Nálunk megtalálod azt a gyerekszoba falmatricát, amivel örömet szerezhetsz neki. A matricák kombinálásával akár teljes mesefalakat tudsz kialakítani, többi gyerekszoba dekorunk segítségével teljes kis mesevilágot alkothatsz meg. Nézd meg kínálatunkat, és válaszd ki a Neked tetsző gyerekszoba falmatricát, amivel átvarázsolod gyermeked szobáját!


128termék

1.Alvó póni a szivárványos égen, falmatrica

5 900 Ft

2. Csillagfüzér, babaszoba falmatrica

4 500 Ft

3. Felhők, hold, csillagok, babaszoba falmatrica

4 900 Ft

4. Nyuszik a felhők között, gyerekszoba falmatrica

7 600 Ft

5. Tündér pitypanggal, gyerekszoba falmatrica

5 900 Ft

Ágaskodó unikornis pillangókkal, gyerekszoba falmatrica

4 900 Ft

Állatgyűlés, gyerekszoba falmatrica

5 900 Ft
 
128termék

Falmatrica a gyerekszobába? Gyerekszoba falmatricáinkkal gyorsan átvarázsolhatod gyermeked szobáját, kialakíthatsz egy igazi kis birodalmat a számára. Több babaszoba matricát is összehangolhatsz, így akár teljes falas képet tudsz létrehozni. Gyermeked el lesz ragadtatva, ha beköltözik szobácskájába a zsiráf és a maci, vígan robognak az autók, ugrálnak a kis majmok fáról fára. Próbáld ki Te is, szerezz örömet gyermekednek gyorsan, egyszerűen.

Kínálatunkban nem csak sportos, virágos, szöveges matricákat találsz, hanem rengeteg gyermekek számára készült mintát. Legyen ez a víz világa, a vad dzsungel, vagy vicces kisállatok, baglyok, dínók, sárkányok.

 

 

Nagy méretű gyerekszoba falmatricák, vidám minták találhatóak nálunk.
Az általunk készített speciális fali matricák között találsz egyszarvúakat, hercegnőket és a tündéreket a kislányok szobájába, és vannak küólönböző témájú falmatricák kisfiúk szobájába is: versenyautók, dinoszauruszok, vonatok. Fa mintájú, eredei életet megjelenítő állatos falmatricáinkat lányok és fiúk egyaránt kedvelik. A falmatricák felhelyezhetőek festett falra, tapétára, szekrényre, tükörre, ablakra. Több falmatrica kombinálásával egyedi, teljes falas képet is ki tudsz alakítani. Javaslok a teljes fal dekorálásához néhány nagyobb mintát, illetve kaphatóak webshopunkban több kisebb mintát tartalmazó matrica ív is, mint például virágok, pillangók, lepkék, madarak, dínók, csillagok, felhők. Ezeket a kisebb mintákat el tudod szórni a falon, így az üresebb helyeket is feltöltheted velük. 
Egyedi falmatricát is készítünk gyermeked kedvenceivel!
Nem találod kínálatunkban gyermeked kedvencét? Írj nekünk, és megcsináljuk az általa vágyott falmatricát. Egyedi falmatricák készítését vállaljuk fénykép vagy rajz alapján. Kiegészítőket is szívesen készítünk a megvásárolt matricákhoz: még több felhő, csillagok, pillangók. 
Díszítsd a gyerekszobát színes falmatricákkal, a dekoráció megtervezése és felrakása lehet egy örömteli közös program gyermekeddel.
Gyermekeddel közösen tervezzétek meg a dekorációt, a legyártást bízzátok ránk, majd egy délután dekoráljátok ki közösen a gyerekszobát. Kedves, élményteli közös program.A dekorációt az évszakoknak megfelelően ki tudjátok egészíteni, télen hópelyhekkel, nyáron virágokkal. Hagyd, hogy gyermeked is találgasson, mozgassa meg a fantázáját, ötleteljetek közösen.Nézzetek szét webáruházunkban, a dekoráció megalkotásához inspirációkat tudtok meríteni a felrakott képeken keresztül.

Néhány szempont, amiért érdemes falmatricával dekorálni a gyerekszobát:

  • Könnyen cserélhető, így ha gyermekednek más mesehős lesz a kedvence, más iránt érdeklődik, a meglévő dekoráció könnyen cserélhető.
  • Költséghatékony. A falmatricák ára egyéb dekorációkkal összevetve megfizethető kategória. Nem kell szakbember a matrica felhelyezéséhez, pillanatok alatt átalakítható a gyerekszoba egy újabb dizájn mentén.
  • Széles választékban kaphatóak gyerekszoba falmatricák, rengeteg mesehőssel, játék szereplőkkel, állatokkal, természeti motívumokkal. Van lehetőség a válogatásra, így gyerek és szülő számára egyaránt megtalálható az a dekoráció, amely mindkettőjük számára tetszik a gyermek szobájában. A szobában mindegy, hogy teljes falat, vagy csak egy falrészt dekorálunk, a széles választéknak köszönhetően személyes megjelenést adhatunk a kis birodalomnak.
  • A falmatricák nagyszerű kreatív projekteket jelenthetnek a szülők és a gyermekek számára. A felhelyezésükhöz nincs szükség különösebb szaktudásra, így a gyerekek is bevonhatóak a dekorálásba, ami hozzájárulhat az önállóságuk és kreativitásuk fejlődéséhez.
  • A megfelelő falmatrica kiválasztása segíthet abban, hogy kellemes hangulatot teremtsünk a gyerekszobában. Például egy vidám és színes falmatrica örömteli hangulatot sugározhat, egy álomszerű motívum pedig nyugalmat és békét adhat.
Dekormatricák Falmatrica Webáruház - Élő falakat készítünk! 
Számunkra hivatás egy-egy igényes dekoráció elkészítése, vásárlóink segítése a megálmodott dekoráció megalkotásában. Írjatok nekünk bátran, örömmel segítünk a megvalósításban.Grafikus, lakberendező és dizájner segít Téged abban, hogy valóban azt a dekorációt helyezhesd a faladra, amelyről álmodtál. Kiváló minőségű anyagaink pedig azt garantálják, hogy dekorációdban évekig tudj gyönyörködni.

 

 

 

 

Gyerekszoba falmatricáink képekben Tőletek:

gyerekszoba falmatrica ref1Gyerekszoba falmatrica ref2gyerekszoba falmatrica ref3unikornis referencia

gyerekszoba falmatrica ref4