Kérdése van? Hívjon minket! +36-30/445-8096

Falmatrica Blog

Készíts egyedi faldekorációt virágos falmatricáinkkal!

Rajtár Hajnalka
Rajtár Hajnalka
Készíts egyedi faldekorációt virágos falmatricáinkkal!

Egyik legnépszerűbb termékünk a Kisvirágok falmatrica. Nem csak könnyű kezelhetősége, hanem egyedi összeállíthatósága, sokszínűsége miatt is kedvelik vásárlóink. 

Falmatrica webáruházunkban ezekből a dekormatricákból 48 színben tudsz választani. A választásnál vedd figyelembe, milye a helyiség jelenlegi színvilága, ahova rakni akarod a faldekorációt. Például sárga falhoz és barna bútorhoz nayon jól illik a barna vagy a zöld szín több árnyalata. Azonban ha jellemzően piros kiegészítőid vannak ebben a helyiségben, akkor a pirosat és egy passzoló színt javaslok.

Gondold át, mekkora felületet szeretnél dekorálni, és milyen mintában szeretnéd kirakni a falmatricákatA képek között találsz ötleteket. Tervezd meg, hogy egy-egy mintához hány darab virágra van szükség. Vedd figyelembe a méreteket is: például egy közepes méretű szív mintáho4db virág szükséges, 1 nagyobb, 7 közepes és 32 db kicsi. Ezek tudatában rendeld meg a szükséges íveket és színeket.

A felhelyezés előtegy tiszta, puha ruhával töröld át a felületet. Fontos, hogy a fal tiszta, száraz, zsírmentes legyen. Festés után közvetlenül ne rakd fel a faldekorációt, általában két hetet érdemes várni, hogy kiszáradjon a fal teljesen.

Egy világos krétával halványan kijelölheted a mintát a falon, amit ki szeretnél rakni. Ehhez egyszerű, otthon is megtalálható segédeszközöket használhatsz, mint vonalzó, mérőszalag, tál.

A már előzetesen megálmodott terved szerint kezdd el felragasztani a falmatricákatA virágok könnyen lehúzhatóak egyik szélüktől megkezdve az ívről. Először az ujjaddal gyengéden nyomd a falhoz a virágos falmatricát, ha esetleg javítani szeretnél a mintán, az könnyen leszedhető és átrakható legyen.

Ha teljesen elkészültél a dekorációd egy elemével, kézzel erősebben simítsd fel a falra a matricákat, bentről kifelé haladva. Légbuborék esetén vékony tűvel megszúrva a levegő kijön alóla, majd ismét dörzsöld át.

Végül egy puha, száraz ronggyal töröld át az egész mintát.

A következő elemet ugyanígy rakd ki.

Elkészültél a teljes faldekorációval? Akkor gyönyörködhetsz a remekművedben! Mutasd meg mindenkinek, milyen ügyes vagy!

ITT találod a kisvirágos falmatricát

ITT találod a virágos falmatricáinkat

ITT találod falmatricáinkat

Hasznos időtöltést, kreatív dekorálást!

mintaképek

minták

 

Rajtár Hajnalka