Kérdése van? Hívjon minket! +36-30/445-8096

Falmatrica - Kitört fal

A kitört fal hatású falmatrica látványos megoldás a lakásdekoráció területén

A kitört fal hatású falmatricák úgy vannak tervezve, hogy kitörés hatását keltve jelenítsék meg a rajtuk ábrázolt képeket. Nagyon kreatív és látványos módja lehet a fal dekorálásának. Olyan hatást kelt, mintha életre kelne a helyiség, és valóban be akarna jönni a szobába a falat áttörő dínó vagy sárkány, vagy barátságosan integetnek az áttört falon keresztül a bájos mesefigurák.

Az olyan mintázatok, amelyek úgy simulnak bele a falba, mintha a falon lévő lyukon keresztül látnánk, egy nagyon realisztikus hatást keltenek, és könnyen adhatnak egy érdekes és egyedi megjelenést az adott szobának.

Előnyük, hogy nagyon egyszerűen, gyorsan és olcsón lehet velük feldobni a szoba hangulatát anélkül, hogy komolyabb felújításba kellene kezdeni. Felhelyezésük rendkívül egyszerű, nem igényelnek különösebb szakértelmet, így bárki számára elérhetőek.

A felhelyezéshez csupán néhány eszközre van szükséged, ezeket IDE kattintva megvásárolhatod.


40termék

Amikor a nap lemegy, falmatrica

3 900 Ft

Átjáró Csodaországba, falmatrica

4 900 Ft

Delfin sziluett a naplementében, falmatrica

4 900 Ft

Egy trópusi szigeten, faltörő falmatrica

4 900 Ft

Erdő vízeséssel, falmatrica

4 900 Ft

Faltörő cica, falmatrica

4 900 Ft

Farkasok, kitört fal hatású falmatrica

3 900 Ft
 
40termék

A kitört fal hatású falmatrica egy nagyon kreatív és látványos módja lehet a faldekorálásnak.

Ez a dekorációs megoldás lehetővé teszi, hogy könnyedén és olcsón adhassunk egy kis egyediséget az otthonunknak, és egy nagyon látványos és különleges megjelenést kölcsönözhetünk a falnak, amelyen elhelyezzük őket.

Az általunk kínált faltörő matricák magas minőségű, nyomtatott matricák, amelyeket laminált felülettel, UV-védelemmel láttunk el, hogy biztosítsuk a tartósságukat és a hosszú élettartamukat. Falra helyezésük rendkívül egyszerű, nem igényelnek különösebb szakértelmet.

Az ilyen falmatricák esetében fontos figyelembe venni a falon lévő szín és textúra jellegét is, mivel ezek nagyban befolyásolhatják a hatást, amit a falmatrica kelt. 

A faltörő matricák nagyszerű lehetőséget kínálnak a dekoráció terén. A matricák nagyon sokféle mintázatban és stílusban elérhetőek, így mindenki megtalálhatja a saját ízlésének és a helyiség hangulatának megfelelő matricát.

Egyedi tervezésű faltörő matricák készítését is vállaljuk. Én személy szerint úgy gondolom, hogy például a kedvenc nyaralásom hozzám legközelebb álló képeinek méltó falra helyezése lehet ez a dekorálási forma. Eltér a hagyományos képkeret megoldástól, sokkal kreatívabb és mutatósabb a végeredmény. Több megoldással is tudunk dolgozni, szikla vagy papír hatású is lehet a keret, de volt már olyan is, aki csipkézett megoldással kérte a képeit. Az egyedi tervezésű faltörő matricák lehetővé teszik, hogy egy olyan faldekorációt hozzunk létre, amely valóban csak a sajátunk, saját élményeinket tükrözi vissza, a saját ízélésünk, elképzelésünk szerint megjelenítve.

Az egyedi tervezésű faltörő matricák kiváló ajándék lehet szeretteinknek, barátainknak vagy családtagjainknak. Egy ilyen ajándék igazán személyre szabott, és kifejezheti az adott személy stílusát, ízlését és egyéni jellemzőit. Az emlékezetes pillanatokat rögzítő fotók vagy képek kinyomtatása és faltörő matricává alakítása lehetővé teszi, hogy a személyes történeteket és élményeket láthatóvá tegyük a falon.

További előnye, hogy könnyen eltávolíthatóak anélkül, hogy károsodást okoznának a falon. Ez azt jelenti, hogy ha valaki megváltoztatja a dekorációs elképzeléseit, vagy ha új lakásba költözik, könnyedén eltávolíthatja a matricákat.

Végül, az általunk kínált faltörő matricák számos előnnyel rendelkeznek az otthon dekorálása szempontjából. Nem csak kreatív megjelenést kölcsönöznek a falnak, de könnyen és olcsón frissíthetik az otthonunk belső terét. A magas minőségű anyagoknak köszönhetően a matricák tartósak és könnyen karbantarthatóak, így hosszú távon élvezhetjük a dekoráció szépségét.

Hogyan helyezzük fel a falra a faltörő hatású falmatricát?

Felhelyezés előtt portalanítsd a falfelületet, akár töröld át egy puha, nedves ronggyal, csak várd meg, hogy teljesen megszáradjon a fal. Illeszd a mintát a falhoz, és halványan jelöld be a sarokpontokat a falon. Általában jobb, ha ketten helyezitek fel a matricát a falra, kisebb minta esetén is, mert az egyik tudja illeszteni, a másik felsimítani. Ha kijelölted a sarokpotokat, a matrica egyik sarkát távolítsd el a hordozóról, illeszd a falhoz, a kezdőponthoz. Lassan kezdd felsimítani a matricát a falra, míg a másik ember óvatosan húzza ki alóla a papír hordozót. Ha felkerült a matrica, töröld át ismét egy száraz, puha ronggyal, belülről kifelé haladva, így kisimítod az esetleges légbuborékokat. Széleit erősebben nyomd a falhoz.

Eszközöket a felhelyezéshez itt találsz: https://www.dekormatricak.hu/Eszkozok-dekoralashoz