Kérdése van? Hívjon minket! +36-30/445-8096

Falmatrica Blog

Mi is az a faltetoválás?

Rajtár Hajnalka
Rajtár Hajnalka
2017.06.30 22:51
Mi is az a faltetoválás?

A faltetoválások használatával gyors és látványos eredményt érhetünk el otthonunk dekorálásában.

Népszerűségénél fogva rengeteg falmatrica webáruház, és egyéb üzlet kínálja ezeket a termékeket igen eltérő árakon.

A faltetoválás és a falmatrica a modern lakásdekorálási trend mindig megújuló eleme. Közkedvelt, mert gyors, nem igényel szakértelmet, nem keletkezik a munka után szeméthalmaz. Magunk tudjuk kiválasztani a lakásunkhoz illeszkedő minta színét és méretét, megtervezni az elhelyezését.

A jó minőségű faltetoválások speciális dekorfóliából készülnek, amelyek felhelyezésük után festett hatást keltenek. Nem egy átlátszó fóliára nyomtatással készült színes matrica, hanem egyszínű vinyl dekorfóliából kivágott minta. Ebben különböznek a falmatricáktól.

A faltetoválások rendelhetőek matt és fényes felülettel. A felület kiválasztásában az a tanácsom, hogy matt felületre matt matricát helyezzünk fel, fényesre fényeset, így jobban beleolvad a környezetbe. Pl. egy fényes dekor elemen jobban mutat egy fényes matrica, míg a falra a matt felület illik inkább.

A faltetoválások felhelyezhetőek üvegre, tükörre, ajtóra is, ezeket is szépen dekorálja. Bármilyen sima felületen használható, bútoroknak, konyhaszekrényeknek is egyedi megjelenést biztosít.

A faltetoválások 3 részből állnak: hordozó, minta, applikáló fólia. Az applikáló fólia segítségével lehet a mintát egyben a falra helyezni, A Hogyan helyezzük fel a faltetoválást blogbejegyzésben a felhelyezést részletesen leírom, valamint minden faltetoválás rendeléshez részletes használati útmutatót küldök.

A jó minőségű faltetoválás oldószermentes takarítószerekkel kíméletesen takarítható. Éven belül nyom nélkül eltávolítható, később ajánlott hajszárítóval átmelegíteni a mintát, úgy lehúzni a falról, hogy a ragasztó megpuhuljon.

Próbáld ki Te is a faltetoválást, lakásod, irodád hangulatossá tételében egy valóban nagyszerű dekorálási lehetőség!

Rajtár Hajnalka

Kapcsolódó cikkek:

A faltetoválás felhelyezése