Kérdése van? Hívjon minket! +36-30/445-8096

Falmatrica Blog

Miért falmatricával dekoráljam a lakásomat?

Rajtár Hajnalka
Rajtár Hajnalka
2023.02.25 17:38
Miért falmatricával dekoráljam a lakásomat?

Miért pont falmatricát tegyek a falra, amikor ezer más faldekorációs lehetőségem is van? Sokakkal előfordult már, hogy nézték a lakás egy pontját, olyan üres. Hiányzik oda valami. Mégis mi? Mivel lehetne látványosan feldobni azt a falfelületet úgy, hogy sok pénzbe se kerüljön? Keresgetünk lakberendezési ötleteket, és jön velünk szemben egy kép. Falmatrica. Huhh, ez jól néz ki. De biztos, hogy falmatrica kell nekem?

Na nézzük csak...

Milyen szempontokat kell figyelebe vennem, amikor egy-egy dekorációs lehetőség mellett kell letennem a voksot?

Sorolom a sajátjaimat:

  • Elég nagy a dekorálandó felületem
  • A bekerülési költségek tekintetében szeretnék minél olcsóbban kijönni
  • Nem akarok felújítani, festeni, fúrni-faragni
  • Azt sem szeretném, ha szakembert kellene hívni
  • Minél kevesebb időt vegyen igénybe
  • Nem szeretem megunni a lakást, időközönként változtatgatom a dekorációt
  • A dekorációmat szeretném Magyarországról, megbízható helyről beszerezni

Bagolycsalád falmatricaA leírtak alapján nekem egy nagy méretű, megfizethető árú, általam könnyen felhelyezhető és nyom nélkül eltávolítható, magyar forgalmazótól származó dekorációra van szükségem, ami passzol a már eddig kialakított lakberendezési irányhoz a lakásomban.

Méret szempontjából, és a fúrás szempontjából a képek kiestek. Semmi nem jó, amit falra kell akasztani. Olyan dekort keresnék, amit felragasztok, ha már fúrni nem akarok. 

A falmatrica több méretben kapható, így akár egészen nagy képeket is tudok készíttetni. Matrica, tehát öntapadós, saját ragasztóréteggel. Nem kell pacsmagolni a ragasztóval. 

Árban négyzetméterárak vannak. Minél nagyobb egy adott falmatrica, négyzetméterben annál olcsóbb az ára. Könnyen lehet kombinálni a mintákat, így ha több falmatricát vásárolok, tudom őket kombinálni, és akár egy egész falas dekorációt kialakítani.

Több stílus és szín közül lehet választani, így a már meglévő lakásképbe is gond nélkül beilleszthető a falmatrica. 

Amennyiben nem találok megfelelő mintát, nem egészen az az elképzelésem, amit találok, kérhetek egyedi mintákat is. Ehhez e-mailben árajánlatot tudok kérni, így teljesen tervezhető az egyedi falmatricával való dekorálás is. Na meg ugye mégiscsak egyedi, mondhatom, ez csak nekem van. És árban sem a csillagos ég. 

Felhelyezni pofonegyszerű a részletes használati útmutatót követve, és csak percek kérdése, hogy a falmatrica a falon elfoglalja méltó helyét. Szakember nem kell hozzá, esetleg ha a dekoráció nagy méretű, akkor egy segítség a családból vagy a szomszédból, aki segít a felhelyezésben. 

A falmatrica egy tartós dekoráció, hosszú évekig díszíti a falamat. De mi van akkor, ha megunom, és szeretnék egy másik dekorációt a helyére tenni?

Egyszerűen eltávolítom. A legjobb módszer, ha átmelegítem hajszárítóval, először a szélénél, majd ha sikerül a szélét megemelni, akkor ahogy húzom le, folyamatosan melegíteni, hogy a ragasztóréteg meglazuljon. 

A Dekormatricák Webáruházban rengeteg falmatricát találsz,

külön csoportokra szedve, hogy megkönnyítsem a keresésedet. Német alapanyaggal dolgozom, a matricák helyben készülnek. Van nagykeres termék is, mind megbízható gyártótól. 

Egyedi falmatricákat is tudsz rendelni. Az árajánlat megadásához kérlek, írj e-mailt az info@dekormatricak.hu címre.

Próbáld ki a falmatricát, ha még nem tetted. Ha már kipróbáltad, biztos elégedett vagy, nem véletlenül olvasod ezeket a sorokat. 

Add le rendelésed, írj, vagy hívj, ha tanácsra van szükséged a falmatricákkal kapcsolatban, vagy nem tudod eldönteni, melyik matricát válaszd. :)

 

Rajtár Hajnalka