Kérdése van? Hívjon minket! +36-30/445-8096

Falmatrica Blog

Az öntapadós falpanel előnyei

Rajtár Hajnalka
Rajtár Hajnalka
Az öntapadós falpanel előnyei

Lehet, hogy az első pár hétben elégedett vagy a csempével a fürdőszobád vagy a konyhád falán, de később  megváltozhat a véleményed. A csempézés nagy munka, szakembert igényel, és sok kosszal jár, illetve nagyon költséges. Később a fugákat órákig lehet takarítani, így egyre többen inkább az egyszerűen felhelyezhető, költséghatékony, könnyen tisztán tartható műanyag falpanelek mellett döntenek. Blogcikkünkben felsorolunk néhány falpanel előnyt a csempével szemben.

Ha meguntad a beázott és szürke, elszíneződött fugákat, talán itt az ideje, hogy frissítő újdonságot vigyél a fürdőszobádba. A falburkolat tökéletes megoldás a csempékkel járó feladatok elkerülésére, és minimalizálja a karbantartást, így büszkén nézhetsz a fürdőszobádra.

Ha többet szeretnél megtudni arról, hogyan javíthatnak az nedvességálló falpanelek az otthonodon és akár az életminőségeden is, olvass tovább.

Falpanel2Az összes műanyag falpanelünk 100%-ban vízálló

Így búcsút inthetsz a hétvégi penészeltávolításnak, és több időd marad a pihenésre. Ez a fugamentes lehetőség tökéletes minden fürdőszobai igényre. Mindenhol használható, beleértve a zuhanyzót, a fürdőt és a nedves helyiségeket, mivel könnyedén tisztítható, könnyen letörölhető.

Mint már említettük, dekoratív falpaneleink fantasztikus alternatívát nyújtanak a csempézés helyett. Egyszerű és gyors a felhelyezése, szakembert nem igényel. Ha azon gondolkodsz, hogy mekkora munka a falról leszedni a meglévő csempét, és ez visszatart az átalakításoktól, akkor van egy jó hírünk a számodra: ezeket az öntapadós falpaneleket a meglévő csempére is fel lehet ragasztani. Ez időben, munkában és pénzben is csökkenti a felújítási időt.

Falpanel1

Ezek a dekoratív PVC falburkoló panelek számos színben, stílusban és designban elérhetők,

és sokoldalúan felhasználhatók. Legyen szükséged fehér csillogó panelekre a gyermekszobához, vagy gyöngyház hatású burkolatra egy elegáns fürdőszobai megjelenéshez, könnyen találhatsz valamit, ami megfelel az igényeidnek.

Némely panelek klasszikus, visszafogott megjelenést kölcsönöznek a helyiségnek, anélkül, hogy elnyomnák otthonod meglévő dekorációját. Ellenben, ha izgalmas megjelenést szeretnél, fontold meg a fényes színek közül választott például piros vagy lila PVC falburkolatot. Ez egy löketet ad a helyiségnek, ugyanakkor megmarad elegánsnak és megfizethetőnek.

Az öntapadós műanyag falpanelok nagyonFalpanel3 sokoldalúak.

Használhatod például konyhai háttérfalnak, vagy DIY műalkotásnak a nappalidban. Akár irodád számára is készíthetsz egy hangsúlyozott falat. Ezek a panelek olyan textúrával rendelkeznek, amely bármelyik szobához illik.

Falpaneljeinkhez sokféle kompatibilis díszítőelemet is találsz, amelyekkel kiegészítve teljes lesz a kép és egységes a megjelenés felújított helyiségedben. 

És még egy tipp :)

Az egyik legjobb tulajdonsága ennek a paneleknek az, hogy elrejtik a hibákat vagy egyenetlen falakat, és helyette kellemes mintázatot mutatnak, ami új életet lehelhet bármelyik helyiségbe. Egyszerűen ráragaszthatóak a falra, csökkentve a tervezési és takarítási időt.

Felsoroltunk a cikkben több olyan okot is, amiért érdemes beruházni a PVC falburkoló panelekre. Ne várj tovább a felújítással, nézd meg kínálatunkat, és rendeld meg a neked leginkább tetsző paneleket. Ha bizonytalan vagy, lépj velünk kapcsolatba. Örömmel segítünk neked a legjobb tudásunk szerint.