Kérdése van? Hívjon minket! +36-30/445-8096

Falmatrica Blog

3D falmatricák a lakásban

Rajtár Hajnalka
Rajtár Hajnalka
2017.07.01 00:01
3D falmatricák a lakásban

Sokan szeretnék hálószobájukat vagy nappalijukat feldobni, ám nem tudják, hogy mivel - pedig elég csupán egy falrészt megváltoztatni ahhoz, hogy egyedi hatást érjünk el!

Egy üres falfelület dekorálására a 3D falmatrica igazán egyedi és ötletes megoldás lehet a lakás bármely pontján. A 3D falmatricák könnyedén elröpíthetnek bármely égtájra, sőt vannak olyan 3D falmatricák, amelyek optikai csalódással csapják be az emberi érzékeket és ezáltal növelik a teret. Gondoljunk csak bele a spirál mintás falmatricákba, olyan, mintha egy végtelen folyósó nyílna  a falból, vagy egy olyan lépcsőre, amely egy ajtón át egy virágos rétre visz. Szinte kedvünk lenne elindulni a spirálban szétnézni, mi van ott, vagy az ajtón át elindulni a virágok felé.

Ha szeretnénk a tavaszt becsalogatni otthonunkba, választhatunk pillangós, virágos, de akár vidám, színes elefántos 3D falmatricát is, mellyel tavaszias, vidám hangulatot varázsolhatunk a szobáinkba. Még különlegesebb eredményt kapunk, ha egy falon több féle falmatricát is használunk: variáljuk kedvünkre a virágokat és a lepkéket, vagy lepjük meg a színes elefántokat egy új pillangóval!

A falmatricák felhelyezése nagyon egyszerű, blogbejegyzéseink között ide kattintva olvashatsz részletes leírást. Majd meglátod, ha már legalább egy falmatricát felraktál, hogy milyen rövid idő alatt, nem nagy munkával milyen óriási változást fogsz elérni a dekorált helyiség kinézetén. Mutatok néhány előtte-utána képet a változásról:

Előtte-utána kép madaras falmatrica

 

 

 

 

Ha Téged is megfogott a 3D falmatrica egyedi és különleges hangulata, válogass falmatrica webáruházunk kínálatából!

Rajtár Hajnalka