Kérdése van? Hívjon minket! +36-30/445-8096

Falmatrica - Állatok

Állatos falmatricáink között széles választékban találsz lovas, baglyos, cicás falmatricákat

Kedves kutyusok, úszkáló halak, lovak, leopárdok, párducok, madarak, őzikék, mókusok, zebrák, sárkányok, és számtalan állatos falmatrica arra vár, hogy kiválaszd közülük kedvencedet, amivel lakásod falát dekorálod. Az állatos matricák segítségével a szobád bármilyen hangulatát megteremtheted, legyen az édesen romantikus, csodálatosan vad, vagy éppen varázslatosan mesés. A lényeg, hogy az otthonod tükrözze a személyiségedet, és a falmatricákkal olyan környezetet teremts, amelyben jól érzed magad.

Mesés állatokat találsz még a gyerekszoba falmatricák kategóriában is!

Állatos falmatricáinkhoz kapcsolódó blogcikkünkért kattints IDE!


111termék

Akvárium halacskával, falmatrica

4 400 Ft

Állatok, falmatrica

4 700 Ft

Baglyok az ágon, falmatrica

3 490 Ft

Bagoly nonfiguratív mintán, falmatrica

4 700 Ft

Bagoly, falmatrica

4 290 Ft

Bagolycsalád pillangókkal, falmatrica

4 100 Ft

Bika, falmatrica

6 300 Ft

Bulldog úrfi, falmatrica

4 900 Ft

Bulldog, falmatrica

3 550 Ft
 
111termék

Az állatos falmatricák életre keltik a falakat és a szobákat, amelyek különleges érzést és stílust adnak az otthonunknak.

Az állatokat ábrázoló falmatricák egyaránt alkalmasak gyermekek szobájába, nappaliba, hálószobába, de még az irodában vagy az étteremben is fantasztikusan mutatnak. Az állatos falmatricák számos lehetőséget nyújtanak arra, hogy egyedi, személyre szabott és kreatív otthont teremtsünk. Széles mintaválasztékból lehetséges a válogatás, így biztos, hogy mindenki megtalálja a számára legkedvesebb ábrázolást. Az állatos falmatricák között megtalálhatjuk a klasszikus háziállatokat, mint a macskát és a kutyát, a vadon élő állatokat, mint az elefántot és az oroszlánt, de akár az aranyhalat vagy a tengeri teknősöket is. Megjelenítését tekintve az egyszerű formáktól, sziluettektől az egészen részletes képet mutató falmatricákig mindent megtalálsz kínálatunkban. Vágott matricáink esetében egy alak egy színű, míg nyomtatott matricáink egészen színpompásak lehetnek. Mindkettő típusnál választható matt vagy fényes felület. Különböző méretekben vásárolhatóak meg. A kis mérettől egészen a nagy, 120 cm-es méretig lehet választani. A kisebb méretű matricákat jól lehet kombinálni más matricákkal vagy képekkel, míg a nagyobb matricák inkább önállóan dekorálnak a falfelületen. Fontos szerepe van még annak, hogy hova helyezed a matricát. Van-e valamilyen szerepe, pl. mintha a cica mászna fel az ajtófélfán, miközben kapaszkodik a villanykapcsolóba. :) Vannak ilyen mókás megoldások is. Máshol az ajtófélfa mögül kikukucskáló állatokat raktak fel. Egy magasságmérő falmatrica esetében pedig lehetőleg a matricát nem az asztal fölé, vagy a kiságy mögé helyezzük.

A mókásan, kedvesen kialakított állatsereg folyamatosan fenntart egy pozitív hangulatot a lakásban.

Az állatokat ábrázoló falmatricák segítségével a szobádat természetközeli hangulatúvá varázsolhatod. Például a falon elhelyezett erdőt ábrázoló matrica kellemes hangulatot ad a szobának, és egy kis erdei hangulatot varázsol az otthonodba. Választhatod a trópusi erdőt, ahol különböző állatokat, mint papagájokat, majmokat, tigriseket, leopárdokat, elefántokat, zebrákat stb. láthatod a matricán. Ha inkább a sivatagi élet érdekel, akkor választhatsz kaktuszokat és tevéket ábrázoló matricákat.

Választhatsz olyan képet is, ahol sok fajta állat megtalálható.

Az állatos falmatricák kiváló választás lehet minden olyan helyiségbe, amelyet szeretnénk dekorálni. Az állatokat ábrázoló matricák sokfélesége lehetővé teszi, hogy mindenki megtalálja az igényeinek megfelelőt. Az állatos falmatricák egyszerűen felhelyezhetők, könnyen tisztíthatók és eltávolíthatók. És ami a legfontosabb, a falmatricák segítségével személyre szabhatjuk otthonunkat, és egyedivé tehetjük a lakásunkat.

Reméljük, hogy ezzel a rövid összefoglalóval sikerült kedvet csinálnunk az állatos falmatricák varázslatos világához, és inspirációt adtunk a lakberendezéshez. Az állatos matricák segítségével a szobád bármilyen hangulatát megteremtheted, legyen az édesen romantikus, csodálatosan vad, vagy éppen varázslatosan mesés. A lényeg, hogy az otthonod tükrözze a személyiségedet, és a falmatricákkal olyan környezetet teremts, amelyben jól érzed magad.

Nézd meg az állatos falmatrica VÉLEMEKET, REFERENCIÁKAT ide kattintva!