Kérdése van? Hívjon minket! +36-30/445-8096

Egyedi falmatrica saját képből

4termék 14

Átszakított papír - falmatrica saját képből

6 500 Ft

Egyedi áttört téglafal hatású falmatrica saját képből

6 500 Ft

Egyedi kitört falas matrica saját képből

6 500 Ft

Fotómozaik falmatrica saját képekből

14 000 Ft
4termék 14

Az egyedi falmatricák lehetővé teszik, hogy a családi fotók, a kedvenc műalkotások, a személyes üzenetek vagy akár a kedvenc idézetek kedvenc helyeikre kerüljenek, például a falra vagy a bútorokra. Ezek a falmatricák nem csak egyediek és kreatívak, de emlékeztetnek azokra a pillanatokra és emberekre, akik fontosak számunkra. Az egyedi falmatricák lehetővé teszik, hogy az otthonunk egyedi és személyes jellegű legyen, és hangulatot adjon az otthonunknak. Ezért az emberek egyre inkább döntenek az egyedi falmatricák mellett, hogy megmutassák saját egyéniségüket és emlékezetes pillanataikat.

Egy szuper nyaralás, egy igazán jól sikerült kirándulás, egy fantasztikus családi ünnep, mind-mind olyan események az életünkben, amelyeket nem akarunk feledni. Ezeket a pillanatokat igyekszünk fényképek formájában megőrizni, hogy a képeket nézegetve ismét át tudjuk élni azt az örömteli állapotot, amelyet az élmény megélése alatt éreztünk. 

Mindenkinek vannak kiemelkedően kedves képei ezek között a fényképek között is, amelyeket örömmel nézne nap mint nap lakásának falán. Ezeknek a képeknek szeretünk különleges helyet adni, ahogy ezek az emlékek a szívünkben is különleges helyet foglalnak el. A Dekormatricák Webáruházban ehhez a különleges emlékhez kínálunk különleges kereteket, és egyedi megjelenítési formát. Képeidet elkészítjük akár 120 cm-es méretben, kitört szikla hatású kerettel, vagy áttört téglafal hatású kerettel, vagy úgy, mintha papírt széttépve bukkanna elő a kép. A lehetőség rengeteg, igyekszem Veletek kreatívkodni, hogy végül a leginkább hozzátok illő, a lakásba passzoló keretek megalkotásával tudjátok a falra tenni falmatricaként életetek legszebb pillanatait.