Kérdése van? Hívjon minket! +36-30/445-8096

Ablakmatrica

Az ablakmatrica egyre népszerűbb az elmúlt néhány évben

gyors felhelyezhetősége, egyszerű cserélhetősége, mutatóssága miatt. Az ablakmatrica mutatós dekorációja az ablaknak, lakásnak. Színes, vidám hangulatával feldobja otthonodat.

Próbáld ki Te is a dekorálás ezen egyszerű és széles lehetőségeket rejtő módját. Évszakonként, vagy ünnepi alkalmakként tudod cserélni a mintákat, amelyek kintről és bentről is látható díszítő elemei a lakásodnak. A különböző minták gyorsan és egyszerűen cserélhetőek.  Webáruházunkban találsz sztatikus és hagyományos ablakmatricákat, illetve az ablakmatricákhoz passzoló falmatricákat és egyéb dekormatricákat is.

Világítós ablakmatricák: az otthon fényei

Világítós ablakmatricák: az otthon fényeiMi az, ami otthonná varázsol egy lakást? A személyes, egyedi magvalósítások. Az apró, meghitt részletek, a különleges dekoráció.

 

Dekorálni is sokféleképpen és sokmindennel lehet, a kézzel készített díszek, hagyományos képek, dekor matricák mind rendelkezésünkre állnak. A matricák kerülhetnek a falra, de akár ajtókra vagy az ablakokra is. A hagyományos matricák mellett kínálatunkban talál különleges világítós ablakmatricákat is.

 

Dekor matricáinkat az ablakokra ragasztva könnyedén ünnepi hangulatot teremthet a mogorva, sötét téli időszakban is. A gyorsan rövidülő téli napokon sokkal jobban esik egy vidám, világítós ablakmatricákkal díszített ablakok látványára hazaérni, mint a sötéten ásítozó nyílászárókra.

 

Világítós ablakmatricákkal kiegészítve az éjszaka gyerekszobája már egyáltalán nem tűnik olyan félelmetes világnak a kicsik számára.

 

Válogasson dekor matrica webáruházunk kínálatából, és rendelje meg otthona legújabb díszeit! Kérdéseivel bátran vegye fel velünk a kapcsolatot!