Kérdése van? Hívjon minket! +36-30/445-8096

Falmatrica - Alakok

Alakokat ábrázoló falmatricáink hatásosan dekorálják a nappalidat, vagy a lakás bármely helyiségét

Az otthonunk dekorálása az egyik legfontosabb teendőnk, amikor arról van szó, hogy kényelmes és vonzó környezetet teremtsünk magunknak és családunknak. A falmatricák ebben az esetben olyan lehetőséget kínálnak, amelyekkel egyszerűen és hatékonyan díszíthetjük a falakat és az egész lakást. Az alakokat ábrázoló falmatricák különösen népszerűek manapság, mivel számos lehetőséget kínálnak a kreativitásunk kibontakoztatására. Tündérek, mitológiai alakok, mesehősök költöznek az otthonodba falmatricáink segítségével. A matricákat kombinálhatod más matricákkal, dekorációkkal.

Elképzeléseidet is meg tudjuk valósítani, egyedi falmatricák készítését vállaljuk, ehhez kérlek, vedd fel a kapcsolatot velünk elérhetőségeinken!

Falmatricáinkról véleményeket és referenciákat itt találsz.


31termék

Angyalkák, falmatrica

5 900 Ft

Angyalok csillagok között, falmatrica

5 600 Ft

Angyalok, falmatrica

4 900 Ft

Anubisz, falmatrica

4 900 Ft

Bohém éjszaka, falmatrica

5 600 Ft

Casablanca, falmatrica

4 900 Ft

Egy kis lazítás, falmatrica

3 500 Ft

Evolúció, falmatrica

8 500 Ft

Game over, falmatrica

4 900 Ft

Holdon hintázó tündér, falmatrica

5 900 Ft

Horgász, falmatrica

5 900 Ft
 
31termék

Az alakokat ábrázoló falmatricák lehetnek különböző méretűek és témájúak, az egyszerű és elegáns matricáktól kezdve a bonyolultabb és részletesebb tervezetekig. Az alakok között megtalálhatók a tündérek, mitológiai alakok, mesehősök, állatok, virágok és még sok más. Ezeknek a matricáknak a felhasználása egyszerű, és könnyen kombinálhatóak más falmatricákkal vagy dekorációkkal, hogy még egyedibbé tegyük otthonunkat.

Az alakokat ábrázoló falmatricák általában vinyl vágott vagy nyomtatott matricák. A vinyl vágott matricák felhelyezéséhez küldünk e-mailben használati útmutatót, de itt az oldalon is megtalálod, hogyan kell felhelyezni az applikálóval ellátott falmatricákat. A vinyl nyomtatott matricák esetében a képet közvetlenül a vinyl felületére nyomtatják, amelynek nagy előnye, hogy a kép lehet bonyolultabb és részletesebb. Nyomtatott matricáinkat lamináljuk, így azok ellenállnak az UV-sugárzásnak, akár kültéren is dekorálhatunk velük. Vágott és nyomtaott matricáink is vízállóak. Az alakokat ábrázoló falmatricák felülete lehet matt vagy fényes, attól függően, hogy milyen hatást szeretnénk elérni. Az előbbi inkább a természetesebb, visszafogottabb hatást kelti, míg az utóbbi a nagyobb fényvisszaverődéssel dinamikusabb és élénkebb megjelenést kölcsönöz a matricáknak. Az egyes matricák mérete is változó lehet, és általában az adott alakhoz és az elhelyezési helyhez igazítjuk őket.

Az alakokat ábrázoló falmatricák könnyen eltávolíthatóak anélkül, hogy károsítanák a falat, ha pedig változtatni szeretnénk a dekorációnkon, egyszerűen lecserélhetjük a már fent lévőket.

A tündérek és mitológiai alakok mellett számos mesehős is megtalálható a falmatricáink között. Gyerekszobák dekorálására különösen ajánljuk a mesefigurákat, amelyek segítenek kialakítani egy vidám és barátságos környezetet a gyermekeknek. Ha nem vagy biztos abban, hogy melyik matricát válaszd, vagy hogyan helyezd el őket, akkor ne habozz kérdezni tőlünk. Örömmel segítünk kiválasztani a célnak legmegfelelőbb matricákat, és adunk tanácsokat a legjobb elhelyezési módokról is. 

A kreatív és egyedi dekorációkat kedvelők pedig akár saját tervezésű matricákat is készíttethetnek, amelyek teljes mértékben az egyéni igényeknek felelnek meg. A saját tervezésű matricákkal személyre szabott üzeneteket, szimbólumokat, idézeteket vagy akár saját rajzokat is elhelyezhetsz a falon, ami igazán egyedi hangulatot kölcsönöz a helyiségnek.

Az alakokat ábrázoló falmatricák tehát sokféle lehetőséget kínálnak az otthonok dekorálására. Az egyszerű és könnyen elhelyezhető matricák segítségével bárki kreatívan és egyedien díszítheti a falakat, és egy igazán személyes hangulatot teremthet az otthonában.