Kérdése van? Hívjon minket! +36-30/445-8096

Ablakfólia

Az ablakfólia, üvegfólia használható árnyékolásra és dekorációra is. 

Az ablakfólia gyors és esztétikus megoldást nyújt úgy, hogy a terekben a fényérzet nem romlik. 

Webáruházunkban több mintával, fehér és színes, sztatikus és öntapadós ablakfóliákat találsz. Üvegfóliáinkat megvásárolhatod tekercsben és méterben.

A napfényvédő fóliák segítenek távol tartani a káros UV sugárzást, csökkentik az üvegfelületen beáramló hő mennyiségét, típustól függően csökkentik a fénymennyiséget és a belátást a helyiségbe. Minden terméknél részletes leírással segítünk a vásárlásban. 

Az ablakfóliát és üvegfóliát több célból használhatjuk.

Legtöbben dekorálnak vele, de van, aki a belátást szeretné megszüntetni használatukkal. A lakás hangulatához illő mintát és színt választva gyorsan és egyszerűen lehet öltöztetni az ablakokat, ezzel látványosan átvarázsolni a helyiséget. Az ablakfóliákból választhatunk fehér és színes mintákat, erősebb, markáns színeket, vagy halvány, áttetsző fóliát. Típus szerint öntapadós üvegfóliával dolgozhatunk vagy sztatikus ablakfóliával. Az öntapadós üvegfólia hátulja ragasztós, míg a sztatikus ablakfólia sztatikusan tapad az üveghez.

A felhasználók egy része csökkenteni szeretné az ablakon bejutó napsugár erősségét, esetleg szűrni szeretné a káros sugárzást, csökkenteni a nap hőhatását az üvegen. Speciális üvegfóliáink termék leírásába beleírtuk a bizonyos típusok védelmi erősségeit.

Többen azért vásárolnak ablakfóliát, hogy kintről ne lehessen a lakásba látni. Utcáról, vagy a szomszédból ne lássanak a lakásba a kíváncsi szemek. 

Mint látjátok, az ablakfólia és üvegfólia sokoldalúan felhasználható, praktikus dolog.

 

Ablakfólia használati útmutató

Vágd méretre az öntapadós üvegfóliát. A széleknél hagyj rá 2-2 mm-t, mert száradáskor az ablakfólia picit összehúzódik. Tisztítsd meg az üvegfelületet. Javaslom, hogy töröld át alkoholos ablaktisztítóval, ez eltávolítja a mosószert az üvegről. Egy spriccelős flakonnal permetezz vizet az üvegre, a vizes üveghez igazítsd az üvegfólia szélét. Ahogy a fóliát húzod le a hordozó papírról, azt is folyamatosan spricceld vízzel. Simítóval simítsd fel a matricát, belülről kifelé haladva simítsd ki az esetleges légbuborékokat az üvegfólia alól. Ne ijedj meg, ha foltosnak látod, 36 óra elteltével kiszárad az ablakfólia és üveg közötti terület, a foltok eltűnnek. A teljes száradást követően vágd körbe tapéta vágó késsel az üveg széleinél a fóliát. 

A sztatikus ablakfóliához nem szükséges vizet permetezni az üvegre, egyszerűen felsimítható a megtisztított felületre.