Kérdése van? Hívjon minket! +36-30/445-8096

Egyedi neves matrica

Az egyedi neves matricák lehetővé teszik, hogy személyre szabott és egyedülálló dekorációt hozz létre a falakon és ajtókon.

A neveknek nagy jelentősége van az életünkben, és miért ne lennének jelen a lakásunkban is? Az egyedi neves matricák lehetővé teszik, hogy a saját nevedet vagy szeretteid nevét stílusosan és kreatívan megjelenítsd a falakon vagy az ajtókon. Legyen szó a nappaliról, hálószobáról, gyerekszobáról vagy akár az előszobáról, az egyedi neves matricák hozzáadnak egy személyes és intim hangulatot a lakásodhoz.

Nézd meg kínálatunkat, rendeld meg a mintát, amelyik tetszik, és ha valami mást szeretnél, vedd fel velünk a kapcsolatot telefonon vagy e-mailben.


4termék 14

Egyedileg tervezett monogram matrica

5 000 Ft

Focista, egyedi névvel, falmatrica

4 500 Ft

Prücsök, beceneves matrica egyedi tervezéssel

1 400 Ft
4termék 14

Ezek a matricák kiváló módja annak, hogy kifejezd az egyéniségedet, megmutasd a családod fontosságát vagy éppen megajándékozd a szeretteidet. Válassz a különböző betűtípusok, méretek és színek közül, hogy megtaláld a leginkább illeszkedő egyedi neves matricát.

Az egyedi neves matricák nemcsak dekoratívak, hanem praktikusak is. Segítségükkel könnyedén megjelölheted a szobákat, ajtókat vagy akár a gyerekszobákat. Ezáltal rendet teremthetsz és megkönnyítheted a tájékozódást a lakásban.

Fedezd fel egyedi neves matricák széles választékát, és hozd létre a saját személyes stílusodat a falakon és ajtókon! Legyen szó ajándékozásról vagy saját otthonod dekorálásáról, ezek a matricák garantáltan különlegessé és személyessé teszik a lakásodat.