Kérdése van? Hívjon minket! +36-30/445-8096

Falmatrica Blog

Gyerekszoba falmatrica - falmatricát a gyerekszobába

2018.04.28 19:01
Gyerekszoba falmatrica - falmatricát a gyerekszobába

A dekorálás ugyanúgy értékes a gyerekeknek, mint a felnőtteknek, hiszen a gyermekek számára is fontos a környezetük sajáttá tétele.

Falmatricáinkkal a gyerekszoba könnyen átalakítható, és gyermekünk egyéni kis világához illeszkedik.

Kínálatunkban nem csak sportos, virágos, szöveges matricák vannak, hanem rengeteg gyermekek számára készült minta. Legyen ez a víz világa, a vad dzsungel, vagy vicces kisállatok, baglyok, dínók, sárkányok.

Nagy gyerekszoba falmatricák, vidám minták találhatóak nálunk.

Az általunk készített speciális fali matricák között találsz egyszarvúakat, hercegnőket és a tündéreket a kislányok szobájába, és vannak küólönböző témájú falmatricák kisfiúk szobájába is: versenyautók, dinoszauruszok, vonatok. Fa mintájú, eredei életet megjelenítő állatos falmatricáinkat lányok és fiúk egyaránt kedvelik. 

A falmatricák felhelyezhetőek festett falra, tapétára, szekrényre, tükörre, ablakra. 

Több falmatrica kombinálásával egyedi, teljes falas képet is ki tudsz alakítani. Javaslok a teljes fal dekorálásához néhány nagyobb mintát, illetve kaphatóak nálunk több kisebb mintát tartalmazó matrica ív is, mint például virágok, pillangók, lepkék, madarak, dínók, csillagok, felhők. Ezeket a kisebb mintákat el tudod szórni a falon, így az üresebb helyeket is feltöltheted velük. 

Egyedi falmatricát is készítünk gyermeked kedvenc mesehősével!

Nem találod kínálatunkban gyermeked kedvencét? Írj nekünk, és megcsináljuk. Egyedi falmatricák készítését vállaljuk fénykép vagy rajz alapján. 

Kiegészítőket is szívesen készítünk a megvásárolt matricákhoz: még több felhő, csillagok, pillangók. 

Díszítsd a gyerekszobát színes falmatricákkal, a dekoráció megtervezése és felrakása lehet egy örömteli közös program gyermekeddel.

Gyermekeddel közösen tervezzétek meg a dekorációt, a legyártást bízzátok ránk, majd egy délután dekoráljátok ki közösen a gyerekszobát. Kedves, élményteli közös program.

A dekorációt az évszakoknak megfelelően ki tudjátok egészíteni, télen hópelyhekkel, nyáron virágokkal. Hagyd, hogy gyermeked is találgasson, mozgassa meg a fantázáját, ötleteljetek közösen.

Nézzetek szét webáruházunkban, a dekoráció megalkotásához inspirációkat tudtok meríteni a felrakott képeken keresztül.

Dekormatricák Falmatrica Webáruház - Élő falakat készítünk! 

Számunkra hivatás egy-egy igényes dekoráció elkészítése, vásárlóink segítése a megálmodott dekoráció megalkotásában. Írjatok nekünk bátran, örömmel segítünk a megvalósításban.

Grafikus, lakberendező és dizájner segít Téged abban, hogy valóban azt a dekorációt helyezhesd a faladra, amelyről álmodtál. Kiváló minőségű anyagaink pedig azt garantálják, hogy dekorációdban évekig tudj gyönyörködni.

Rajtár Hajnalka