Kérdése van? Hívjon minket! +36-30/445-8096

Falmatrica Blog

A matricák folyamatosan jelen vannak életünkben, hiszen a legtöbb terméken van egy műanyag vagy papír matrica, dekoráljuk velük használati tárgyainkat, és a gyerekek is előszeretettel ragasztják őket a lakás különböző pontjaira.

Mutatunk néhány webáruházat, ahova érdemes ellátogatnod.

Szép álmokat falmatrica

 

A dekorálás ugyanúgy értékes a gyerekeknek, mint a felnőtteknek, hiszen a gyermekek számára is fontos a környezetük sajáttá tétele. Falmatricáinkkal a gyerekszoba könnyen átalakítható, és gyermekünk egyéni kis világához illeszkedik.

Virágos falmatrica

Sokan kérdezitek, milyen felületre, hogyan lehet felrakni a falmatricát, faltetoválást? Mennyi ideig marad a falon? Milyen festékkel festett falfelületre helyezhető? Cikkünkben ezeket a kérdéseket válaszoljuk meg.

Családfa

 

családfa falmatricák felettébb egyszerű ajándékok, de mindemellett személyesek és dekoratívak. Egy fát ábrázoló matricát kell felragasztanunk a falra, melynek minden ága a család egyik ágát jelöli, ahogy ez a családfáknál megszokott.

Fekete baglyos 3D

 

Sokan szeretnék hálószobájukat vagy nappalijukat feldobni, ám nem tudják, hogy mivel - pedig elég csupán egy falrészt megváltoztatni ahhoz, hogy egyedi hatást érjünk el!

 kecses virág faltetoválás

Szükség lesz a munkához egy ceruzára, ollóra, vízszintmérőre, plasztik lapra (ami, ahogy egy másik blogbejegyzésemben már kitértem rá, lehet egy használaton kívüli bankkártya is), egy puha, tiszta rongyra, és ha nagy méretű a faltetoválás, egy segítőre.

Madaras fa falmatrica

 

Ha fel szeretnéd dobni a lakásodat, vagy csak egy kis változatosságra vágysz, akkor nagyszerű megoldás lehet számodra egy falmatrica kipróbálása. Hiszen könnyen átvarázsolhatod vele a szoba hangulatát, és ha meguntad, ugyanolyan egyszerűen el is távolíthatod.

Itt az alkalom, hogy kiválaszd a hozzád illő matricát, és új színt hozz a mindennapjaidba!

Bagolycsalád falmatrica

A faltetoválások használatával gyors és látványos eredményt érhetünk el otthonunk dekorálásában. Népszerűségénél fogva rengeteg falmatrica webáruház, és egyéb üzlet kínálja ezeket a termékeket igen eltérő árakon.

Coffee falmatrica

 

Ha egyedi otthont szeretnél kialakítani, ezt megteheted a falmatricákkal: egy-egy helyiséget a lakásban fiatalossá, dinamikusabbá, színesebbé tehetünk velük.

Rózsaszín virágok

 

Egyik legnépszerűbb termékünk a Kisvirágok falmatrica. Nem csak könnyű kezelhetősége, hanem egyedi összeállíthatósága, sokszínűsége miatt is kedvelik vásárlóink. 

 

Hintázó baglyok babaszoba falmatrica

Melyik kisgyermek ne vágyna arra, hogy szobája falát az éppen aktuális kedvencei alapján dekorálhassa? Ez sok esetben nem túl praktikusan valósul meg: a kisgyermek színes ceruzát vagy zsírkrétát ragad, majd alkotásba kezd, természetesen a frissen festett falra.

Hibiszkusz pillangóval falmatrica

 

Sokan tavasszal látnak neki otthonuk felújításának, melynek elmaradhatatlan része a festés, hiszen ilyenkor a legmegfelelőbb a hőmérséklet és a páratartalom arra, hogy a festék megfelelően száradjon.