Kérdése van? Hívjon minket! +36-30/445-8096

Falmatrica Blog

Ma egy igazán különleges és érdekes termékről szeretnék beszélni, amely a kisbaba érkezésének örömét ünnepli, és egyben stílusos dekorációt kínál az otthonodba. A legújabb termékeink, amelyek most már elérhetőek webáruházunkban, sztatikus ablakmatricák, melyek azt a pillanatot ábrázolják, amikor a gólya hozza a kisbabát.

Az ólomüveg hatású csempematricák egyedi és varázslatos megjelenést kölcsönöznek bármilyen helyiségnek. Az ilyen matricák egyedi tervezési munka eredményeként jönnek létre, és élénk színeikkel, gyönyörű mintáikkal azonnal elbűvölik a nézőket. Azok, akik ezt a művészi megoldást választják, egy saját kis mesevilágot hoznak létre otthonukban vagy irodájukban.

A falmatricák nemcsak egyszerű dekorációs elemek; valójában sokoldalú eszközök, amelyekkel kifejezhetjük egyéni stílusunkat, frissíthetjük otthonunk hangulatát, vagy akár elrejthetjük a falak apró hibáit. Ebben a cikkben bemutatom, hogyan használhatók a falmatricák a tér átalakítására, legyen szó akár dekoratív elemekről, akár praktikus megoldásokról.

Amikor otthonunkat szeretnénk szépíteni vagy frissíteni, gyakran választunk különböző dekorációs technikákat, mint a mosható falfestékek és a falmatricák. De mi történik, amikor ezek találkoznak? Ebben a blogcikkben megvizsgáljuk a mosható falfestékek különleges tulajdonságait, a falmatricák tapadási kihívásait ezeken a felületeken, és bemutatunk néhány hasznos tippet és megoldást.

A fürdőszoba és a konyha két olyan hely a lakásban, ahol a funkcionalitás és az esztétika egyaránt fontos szerepet játszik. Ezek a helyiségek a mindennapi életünk szerves részei, ahol naponta többször is megfordulunk. A csempék hagyományosan ezeknek a helyiségeknek az alapvető burkolóanyagai, azonban a csempematricák megjelenése forradalmasította a dekorációt, megtartva a praktikusságot. Ebben a cikkben bemutatjuk, miért is jó, ha csempematricákat használunk a fürdőszoba és a konyha csempéin.

Lehet, hogy az első pár hétben elégedett vagy a csempével a fürdőszobád vagy a konyhád falán, de később  megváltozhat a véleményed. A csempézés nagy munka, szakembert igényel, és sok kosszal jár, illetve nagyon költséges. Később a fugákat órákig lehet takarítani, így egyre többen inkább az egyszerűen felhelyezhető, költséghatékony, könnyen tisztán tartható műanyag falpanelek mellett döntenek. Blogcikkünkben felsorolunk néhány falpanel előnyt a csempével szemben.

A gyerekszobák dekorálásakor sok szülő arra vágyik, hogy gyermeke szobáját egy varázslatos kuckóvá alakítsa. Azonban sokszor tanácstalanok, hogy lehetne a legalacsonyabb költségvetéssel, minél kevesebb munkával a lehető legtöbbet, legszebbet kihozni a helyiségből.

A blogcikkben tippeket adok arra vonatkozóan, hogyan lehet rendkívüli faldekorációt készíteni alacsony költségvetéssel.

Ez az öntapadós tapétáról szóló cikk bemutatja, hogy ma már a tapéta sokkal többet jelent, mint pusztán fali dekoráció. A tapétadesign ma már egyfajta művészeti ágazattá nőtte ki magát, és a gyártók igyekeznek megfelelni az egyre összetettebb és kifinomultabb igényeknek.

A falmatrica: Az egyedi és dekoratív belső tér megoldása

Ha új és kreatív módját keresed, hogy hogyan hozhatsz életet a falakra, akkor a falmatrica tökéletes választás lehet. Ahhoz azonban, hogy maximálisan kihasználhasd a falmatrica lehetőségeit, fontos figyelembe venni a kiválasztás során a lenti tényezőket, és ügyelni a megfelelő felhelyezésre is. Ha mindezeket betartod, garantáltan csodálatos eredményt érhetsz el falaid díszítésében.

A vinyl ragad a fához? Ezt a kérdést hetente felteszik vásárlóim.

A matricákat fel lehet ragasztani szekrényre, polcokra, ajtóra, de vajon minden fafelületre ragasztható? Erről írok ebben a cikkben, és néhány tippet is adok, amelyek segítségével a legjobb eredményt éred el, ha öntapadós matricával dekorálod a fát.

Kövesd a cikkben leírt lépéseket a matricák eltávolításához. A hűtőszekrény nem lesz karcos, nem lesznek rajta csúnya nyomok vagy ragacsos maradványok, amelyek magukhoz vonzzák a szennyeződést. 

Sokan kérdezitek tőlünk, hogy a vinyl falmatricák milyen felületre ragadnak? A cikkben részletesen írunk erről.

Mi az a sztatikus matrica?

Olyan újra felhasználható matricákat keresel, amelyek nem hagynak nyomot? Olvass tovább, hogy mindent megtudj a sztatikus matricák tulajdonságairól.

Egy újabb lakberendezési trend van születőben, mégpedig az, hogy elhagyják a függönyöket az ablakokról, és üvegfóliát használnak helyette. Mennyivel és miért előnyösebb az ablakfólia a függönynél? Vásárlóim véleménye alapján született meg ez a blogcikk.

A lakás dekorálása nem csak a kényelem, hanem a boldogság és az elégedettség érzésének megteremtésére is irányul. Az otthonod a személyes menedéked, és ennek megfelelően fontos, hogy a lakásod olyan hely legyen, amely kifejezi az egyéniségedet, és amelyben szívesen töltöd az idődet. Az otthonodnak egyedivé és személyessé tételéhez pedig a dekoráció nyújtja a lehetőséget.

Nézzük, milyen előnyei vannak egy jól eltalált dekorációnak?

Ebben a cikkben az otthonunk tavaszi megújításához adok tippeket. A tavasz beköszöntével érdemes felülvizsgálni a lakberendezést, kicserélni a textíliákat, a dekorációkat, világosabb színeket használni és praktikus tárolási megoldásokat kialakítani. Ezek az egyszerű tippek segítenek abban, hogy otthonunkat felkészítsük a tavaszra és meghosszabbítsuk az új évszak friss és vidám hangulatát.

Miért pont falmatricát tegyek a falra, amikor ezer más faldekorációs lehetőségem is van? Sokakkal előfordult már, hogy nézték a lakás egy pontját, olyan üres. Hiányzik oda valami. Mégis mi? Mivel lehetne látványosan feldobni azt a falfelületet úgy, hogy sok pénzbe se kerüljön? Keresgetünk lakberendezési ötleteket, és jön velünk szemben egy kép. Falmatrica. Huhh, ez jól néz ki. De biztos, hogy falmatrica kell nekem?

Na nézzük csak...

Használtál már bordűrt a lakás dekorálására? Olvasd el blogcikkünket, és írd meg Te is a saját dekorálási élményeidet. 

Ismerd meg a falmatricák előnyeit, és hasonlítsd össze őket más faldekorációkkal. 

Azoknak, akik először fontolgatják falfelületre az öntapadós tapéta használatát, természetes, hogy kétségeik, kérdéseik vannak a felhelyezéssel, tartóssággal és eltávolítással kapcsolatban.

A matricák folyamatosan jelen vannak életünkben, hiszen a legtöbb terméken van egy műanyag vagy papír matrica, dekoráljuk velük használati tárgyainkat, és a gyerekek is előszeretettel ragasztják őket a lakás különböző pontjaira.

Mutatunk néhány webáruházat, ahova érdemes ellátogatnod

A dekorálás ugyanúgy értékes a gyerekeknek, mint a felnőtteknek, hiszen a gyermekek számára is fontos a környezetük sajáttá tétele.

Falmatricáinkkal a gyerekszoba könnyen átalakítható, és gyermekünk egyéni kis világához illeszkedik.

Sokan kérdezitek, milyen felületre, hogyan lehet felrakni a falmatricát, faltetoválást? Mennyi ideig marad a falon? Milyen festékkel festett falfelületre helyezhető?

Cikkünkben ezeket a kérdéseket válaszoljuk meg.

családfa falmatricák felettébb egyszerű ajándékok, de mindemellett személyesek és dekoratívak.

Egy fát ábrázoló matricát kell felragasztanunk a falra, melynek minden ága a család egyik ágát jelöli, ahogy ez a családfáknál megszokott.

Sokan szeretnék hálószobájukat vagy nappalijukat feldobni, ám nem tudják, hogy mivel - pedig elég csupán egy falrészt megváltoztatni ahhoz, hogy egyedi hatást érjünk el!

Szükség lesz a munkához egy ceruzára, ollóra, vízszintmérőre, plasztik lapra (ami, ahogy egy másik blogbejegyzésemben már kitértem rá, lehet egy használaton kívüli bankkártya is), egy puha, tiszta rongyra, és ha nagy méretű a faltetoválás, egy segítőre.

Ha fel szeretnéd dobni a lakásodat, vagy csak egy kis változatosságra vágysz, akkor nagyszerű megoldás lehet számodra egy falmatrica kipróbálása. Hiszen könnyen átvarázsolhatod vele a szoba hangulatát, és ha meguntad, ugyanolyan egyszerűen el is távolíthatod.

Itt az alkalom, hogy kiválaszd a hozzád illő matricát, és új színt hozz a mindennapjaidba!

 

A faltetoválások használatával gyors és látványos eredményt érhetünk el otthonunk dekorálásában.

Népszerűségénél fogva rengeteg falmatrica webáruház, és egyéb üzlet kínálja ezeket a termékeket igen eltérő árakon.

Egyedi otthont szeretnék kialakítani? Ezt megteheted falmatricákkal: egy-egy helyiséget a lakásban fiatalossá, dinamikusabbá, színesebbé tehetsz velük.

Egyik legnépszerűbb termékünk a Kisvirágok falmatrica. Nem csak könnyű kezelhetősége, hanem egyedi összeállíthatósága, sokszínűsége miatt is kedvelik vásárlóink. 

Melyik kisgyermek ne vágyna arra, hogy szobája falát az éppen aktuális kedvencei alapján dekorálhassa? Ez sok esetben nem túl praktikusan valósul meg: a kisgyermek színes ceruzát vagy zsírkrétát ragad, majd alkotásba kezd, természetesen a frissen festett falra.

Sokan tavasszal látnak neki otthonuk felújításának, melynek elmaradhatatlan része a festés, hiszen ilyenkor a legmegfelelőbb a hőmérséklet és a páratartalom arra, hogy a festék megfelelően száradjon.